2 Δεκ 2011

Διπλασιασμός της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων με πρωτοβουλία της κας εφόρου Σαλαμίνας;


Πληροφορίες στο διαδίκτυο φέρουν πρωταγωνίστρια την κα Μιχαλάκη, έφορο της Δ.Ο.Υ. Σαλαμίνας να προτείνει η ίδια στο αρμόδιο υπουργείο τον διπλασιασμό των αντικειμενικών αξιών της Σαλαμίνας! Μια πληροφορία που γεννά πολλά, πολλά ερωτηματικά.
Δεν μας έφτανε η πλήρη καθίζηση της οικοδομικής δραστηριότητας λόγω μνημονίου κα πολλών παραμέτρων έρχεται και η αρμόδια Δ.Ο.Υ. Σαλαμίνας να δώσει την χαριστική βολή στην οικονομική δραστηριότητα του τόπου.
Αλήθεια, τόσο πια εθελοτυφλούν οι αρμόδιοι στον τόπο μας; Δεν βλέπουν τους ανύπαρκτους τζίρους όχι μόνο των οικοδομικών δραστηριοτήτων αλλά και της ντόπιας αγοράς γενικότερα; Δεν βλέπουν πως από τον Γενάρη και μετά θα κάνουν ουρές οι επιχειρηματίες στην Δ.Ο.Υ. Σαλαμίνας για διακοπή εργασιών; Η τελευταία τους ελπίδα οι «γιορτές» μήπως και κινηθεί η αγορά.
Είναι αλήθεια κα Μιχαλάκη ότι πράγματι κάνατε παρόμοια πρόταση ή θα το διαψεύσετε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νοσταλγική Κουλουριώτικη βραδιά
Βράδυ της 25ης Νοέμβρη, στην γνωστή ταβέρνα «ΚΑΡΝΑΓΙΟ» της Σαλαμίνας. Η παρέα μεγάλη, το τραπέζι τοποθετημένο «τραβέρσα» στην μέση του μαγαζιού για να τους χωρέσει όλους. Ήταν, πρώην αρχηγοί, ανώτατος αξιωματικός, καπετάνιοι, καθηγητές, μηχανικοί, αλλά κι άλλοι θαμώνες όλοι γνωστοί Κουλουριώτες.
Στην μεγάλη παρέα για διασκέδαση των συνδαιτυμόνων συμμετείχε το «ΚΟΥΑΤΡΟ ΚΙΘΑΡΑ», έτσι το ονομάσαμε αυτό το βράδυ με τους τροβαδούρους κιθαριστές:
Παναγής Καπετάνιος, Κώστας Φαρμάκης, συνεπικουρούμενοι από τον Οδυσσέα Κουτσούκο, ο τέταρτος ήταν ο καπταν Μιχάλης ο Δελημιχάλης, ο οποίος ήταν και η έκπληξη της βραδιάς, διότι εμείς τον ξέραμε για ΣΟΛΙΣΤ του μπουζουκιού, αλλά τα μαγικά του δάχτυλα και η παράξενη σε σχήμα κιθάρα έδιναν μια ξεχωριστή νότα στην μουσική.
Ρεπερτόριο που θα το ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες, άρχισαν με τραγούδια της δεκαετίας του 50 και τέλειωσαν με τα τελευταία σουξέ. Τραγούδησαν Πολυμέρη – Γούναρη – Παναγόπουλο – Βέμπο – Δανάη – Βαμβακάρη – Τσιτσάνη – Παπαϊωάννου – Μπαγιαντέρα – Μητσάκη – Ζαμπέτα – Θεοδωράκη – Ξαρχάκο – Καλδάρα και πολλούς άλλους.
Quest Star της βραδιάς ο δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής εθεάθη περί τα μεσάνυχτα, σαν τον κομήτη του Χάλεϊ, παρέμεινε μόνο για λίγα λεπτά στην μεγάλη παρέα και απεχώρησε.
Υ.Γ.: Για τους καχύποπτους, σημειώνω και πιστεύω ότι η παρουσία του Δημάρχου ήταν τυχαία και ότι το panel, δεν ήταν στημένο από κάποιον, αλλιώς οι συμμετέχοντες στην παρέα θα θεωρούνταν γλάστρες του Δημάρχου.
Παράκληση για δημοσίευση