9 Δεκ 2011

Ανίκανος & Αυτοεγκλοβισμένος


Ο πολιτικός αμοραλισμό  και η πολιτική ανικανότητα καθοδηγούμενες από προσωπική εμπάθεια, δημιουργούν μια παράνοια επικίνδυνη για το άτομο που έχουν εμφιλοχωρήσει   αυτά τα χαρακτηριστικά, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για τον δήμαρχος του τόπου. Το άσβεστο μίσος που αισθάνεται, τον έχει οδηγήσει σε ατοπήματα και ενέργειες,  που δεν συνάδουν με τη θεσμό που εκπροσωπεί  του (Δημάρχου) και τον έχουν υποβιβάσει σε επίπεδο καφενείου η και γειτονιάς.

Η εμπλοκή του, ως πολιτική αγωγή στη δίκη για την υπόθεση της αποχέτευσης μετά από μήνυση του κ. Μακρή, η  παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο, εν είδη εισαγγελέα, στη συζήτηση για τα χρέη της ΔΗΚΕΣΑ, το ψεύτικο φούσκωμα του χρέους του δήμου, από 26 εκατ.€ σε 45 εκατ.€ καταδεικνύουν περίτρανα, ότι ο δήμαρχος στερείται του πολιτικού αναστήματος, που απαιτεί ο θώκος του Δημάρχου του Δήμου Σαλαμίνας, και λειτουργεί υπό την επιρροή της προσωπικής εμπάθειας κάνοντας τεράστια πολιτικά λάθη . Η δράση φέρνει αντίδραση, οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν, έσπειρε ανέμους θα θερίσει θύελλες , από δω και μπρος η πρόκληση θα απαντηθεί με ιδιαίτερη αυστηρότητα, για κάθε υπέρβαση των κανονισμών και των νόμων που έχει κάνει και που πρόκειται να κάνει στο όνομα της όποιας πολιτικής απόφασης.
΄Εχω προκαλέσει πολλάκις τον δήμαρχο σε μια δημόσια συζήτηση, παρουσία δημοσιογράφων, με κύριο θέμα το χρέος που βρήκε στο δήμο μέχρι 31-12-2010, στην οποία θα συμμετέχει και ο κ. Τραυλός και δυστυχώς ο δήμαρχος τηρεί σιγή ιχθύος, σήμερα επιβάλλεται να κάνει αποδεκτό το αίτημα της συζήτησης, δεδομένου ότι   θα του δοθεί η ευκαιρία, να υποστηρίξει τις απόψεις του για το χρέος της ΔΗΚΕΣΑ και βέβαια να πάρει τις απαντήσεις του, διότι για μια ακόμη φορά κατά τη προσφιλή του συνήθεια,  υπερβάλλει και  παραποιεί την αλήθεια  παρασυρόμενος από τις αδυναμίες του χαρακτήρα του.

Σπύρος Σοφράς
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιος να στο ‘λεγε βρε Γιάννη μου ένας Σοφράς που άργησε τόσο να μπει στην πολιτική όπως του λες συνέχεια, να σε κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη και συ να σιωπάς.
Ούτε κουβέντα για το debate με τους τέως δημάρχους παρουσία κοινού και δημοσιογράφων.
Τουμπεκί ψιλοκομμένο; Ερε ποιος να στο ‘λεγε το όνειρο και να τον πίστευες πως θα χάσεις ο καψερός της εκλογές από τον Σοφρά.
Ήδη σου χει πάρει 6 στελέχη σου κι ακολουθούν κι άλλοι σύντομα.
Θα χεις «μπουμπούκο» μου ένα πολύ καυτό 2012, τυχαίο; ΔΕΝ νομίζω.
Της καλάμου αφιππεύσατε και δέστε τι μπορείτε να περισώσετε

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει; Κάθε λίγο και λιγάκι θα βλέπουμε τη φάτσα σου ΚΟΥΤΟΣΟΦΡΑ; ('Ετσι σε αποκάλεσε ο άλλος πολιτικός γίγας της Σαλαμίνας Η ΡΟΥΛΙΤΣΑ). Τοκογλύφε της κακιάς ώρας, θλιβερέ γυρολόγε των μπλογκς του Μαστρολάμπρου και του Μαστρονίκου, αν έχεις να πεις κάτι πες το εκεί που πρέπει. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Αλλά εκεί δεν αντέχεις, δεν μπορείς ούτε μια ολοκληρωμένη πρόταση ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΙΣ. Γι' αυτό καταφεύγεις στη σιγουριά των ανώνυμων - γνωστών σε όλους λαμογιομπλογκς. Εκεί, μπορείς να λες ό,τι βλακεία σου κατέβει, αλλά κι αυτές άλλοι σου τις γράφουν. Τόσο ανίκανος είσαι !!! Οι "Ανακοινώσεις" σου πλαστογραφούν από πρόθεση τη πραγματικότητα, που δεν την αντέχεις, ούτε εσύ, ούτε οι λαμογιομπλογκίστες συγγραφείς σου. ΤΡΟΜΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ' ΡΘΕΙ.
'Αλλωστε, η παραποίηση, η απληστία και η αχορταγία έχουν μετατραπεί από σένα από θανάσιμα αμαρτήματα σε ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.
Αλλά τί κάθομαι και γράφω; Αποκλείεται να καταλάβεις. Ο ηλίθιος ακούει μόνο αυτά που νομίζει ότι καταλαβαίνει.
Πάντως για να τελειώνουμε, έμαθα ότι βρέθηκε τελικά η θεραπεία της ΒΛΑΚΕΙΑΣ. Την ανακάλυψε ένας Γάλλος και λέγεται "λαιμητόμος"....
Αει.. να χαθείτε, που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σας.......

Ανώνυμος είπε...

Εσυ να το δεις το ποσο μαλ@@@ είσαι

Ανώνυμος είπε...

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Κουτοπίπης συμπλήρωσε τον συνδυασμό του, συγνώμη τη ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΛΙΘΙΩΝ ήθελα να πω με την συμμετοχή του κουτολαμόγιου Γιώργου Μπίλλια.
Τον ιδιαίτερο του αρπαχτικού του ΠΑΣΟΚ 'Ακη Τζοχατζόπουλου, που τον συνόδευε παντού, ακόμα και στις Βρυξέλλες.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! η ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ετοιμάζει "ΚΤΥΠΗΜΑ" στον Δήμαρχο. ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗ!!!
Πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ και πόσο ΒΡΩΜΙΚΟΙ είστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο μου χρόνια σου πολλά να ζεις σαν τον Ψηλορείτη
και να μη σε στεναχωρούν τα λόγια του κάθε μας αλήτη
Σπύρο μου τον αγώνα συνέχισε μ’ αυτό τον χαρακτήρα
γιατί εμείς δεν θέλουμε τον εισαγόμενο τον παλιοχαρακτήρα
Σπύρο μου θα εκπλαγείς δίπλα σου πόσοι θέλουν να σταθούν
γι’ αυτό ανανεώσου πέτα βαρίδια χρώματα κι ας τους να σ’ ακολουθήσουν
χρόνια σου πολλά

Ανώνυμος είπε...

*.˛.°★。˛°.★** σε 13 ημέρες Χριστούγεννα *★* *˛.
˛ °_██_*。*./ ♥ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ♥ ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬..
♥ Ρε αφήσατε τα μίση και πιάστε το… δημαρχιλίκη!♥

Ανώνυμος είπε...

Τα γνωστά Γκεμπελόσκυλα πιάσανε πάλι δουλειά με το χθεσινό πατατράκ του αφεντικού τους, να προστατεύσουν ποιόν; τον πιό πρόστυχος δήμαρχος που πέρασε ποτέ από τη Σαλαμίνα ακόμη ακούγονται οι βρισιές της γυναικούλας του στους διαδρόμους του δημαρχείου και στο ιδιαίτερο γραφείο του τα μαλιοτραβήγματα και τα πουτανηρλίκια ακόμη τα θυμούνται και τα συζητούν οι υπάλληλοι εντός και εκτός δήμου και γελάει το πανσαλαμίνιο. Α να χαθείτε τομάρια.