30 Δεκ 2011

Ευχές τ. δημάρχου Σαλαμίνας Σπύρου Σοφρά για το 2012


Οι δύσκολες συγκυρίες που διαβιώνουμε, όσο κι αυτές που θα ακολουθήσουν στον νέο χρόνο, εύχομαι να αντιμετωπιστούν απ’ όλους μας το δυνατόν ταχύτερα και καλύτερα.
Είμαι βέβαιος, πως ο λαός της Σαλαμίνας θα ξεπεράσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή την θλιβερή παρένθεση που ζει - το ψέμα άλλωστε έχει κοντά πόδια -  κι ένα καλύτερο αύριο περιμένει τα παιδιά μας.
Θα είμαστε εδώ, δίπλα στον δοκιμαζόμενο λαό μας, σοφότεροι, έξω και πέρα από κόμματα, χρώματα και συντεχνιακές σκοπιμότητες, δίνοντας καθημερινά το αγωνιστικό μας παρών μέχρι της τελικής απαλλαγής απ’ το μεγάλο ψέμα, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του νησιού μας. Μας αξίζει μια καλύτερη τύχη και θα την έχουμε.
Καλή Χρονιά σ’ όλους τους κατοίκους του νησιού μας, ευτυχισμένο και παραγωγικό το 2012.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουτοπίπη χρόνια πολλά! Κατ'αρχή να πεις στον υπεύθυνο τύπου του γραφείου σου, στον Λάμπρο μου δηλαδή, ότι δεν λέμε "Οι δύσκολες συγκυρίες που διαβιώνουμε", αλλά "βιώνουμε". Ο Σαλαμινιώτικος λαός, για τον οποίο ξαφνικά κόπτεσαι, με τον Τσαβαρή Δήμαρχο έχει μάτια και βλέπει ότι κάτι γίνεται για αυτό το έρημο νησί. Η θλιβερή παρένθεση ήσουν ΕΣΥ Πίπη μου για τον τόπο. Τι έγινε Κουτοπίπη, το απαρνηθήκαμε το ΠΑΣΟΚ; Αλλά βέβαια οι ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ και οι ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ πέφτουν σαν τα ποντίκια στη θάλασσα όταν το πλοίο βουλιάζει. Αλλά βέβαια, μήπως πίστεψε ποτέ στο ΠΑΣΟΚ; Μπροστινός του πολιτικού κατεστημένου της Κούλουρης ήσουν και ποτέ δεν εκπροσώπησες το ΠΑΣΟΚ, αυτό που εμείς πιστέψαμε. Το "ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ" εκπροσωπούσες, της λαμογιάς και της ρεμούλας.

Ανώνυμος είπε...

πω πω πω!!!!!!!!!!!!!
οποτε βγαινει ο σοφρας σας πιανει συγκρυο, δεν ντρεπεστε λιγακι ευχες εβαλε ο ανθρωπος
μα τοσο τον φοβοσαστε πια εχετε χασει τη ψυχραιμια σας
τι εχει δει ο σαλαμινιωτικος λαος εκτος απο αρπαχτες και απευθειας αναθεσεις μεχρι και αγορα οικοπεδου με απευθειας αναθεση ειδε
να δειτε τι θα σας δειξει ο σαλαμινιωτικος λαος μετα απο δυο χρονια ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ και στην εξεδρα

Ανώνυμος είπε...

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί ο πρώτος δειδάξας την εγκατάλειψη είναι ο κουτοτζαβαρής που εγκατέλειψε το πλοίο του κουτοσοφρά, δεν σεβόσαστε ούτε την ιστορίοα σας εκτός αν εσύ πληρωμένε κονδυλοφόρε δεν την ξέρεις και εκθέτεις τον εργοδότη σου. Οσο αφορά τους λαθρεπιβάτες και καιροσκόπους θα μας το αποδείξουν πολύ σύντομα τα γεγονότα, άνθρωποι σαν τον κουτοτζαβαρή που δεν αγαπούν ούτε ταντερά τους δεν δικαιούντε να δίνουν μαθήματα ηθικής, ο κόσμος τους έχει μάθει και η φωνή τους είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Αντε και καλή Χρονιά

Ανώνυμος είπε...

Ο Κλεφτροψευτοτζαβαρής που παίζει μπάλα από το βαθύ ΚΚΕ μέχρι το βαθύ ΠΑΣΟΚ ή ανένταχτος αριστερός Μαοϊστής

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά. Δυστυχώς, ούτε οι χρονιάρες μέρες εμποδίζουν κάποιους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, να βγάλουν τα ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ , ακόμα και στις ευχές τους προς τον κόσμο της Σαλαμίνας. Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στις Χριστουγεννιάτικες ευχές του πρώην Δήμαρχου Σαλαμίνας Σπύρου Σοφρά. Αυτό το ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ κ. Σοφρά, μόνο ευχές προς εμάς τους κατοίκους της Σαλαμίνας δεν είναι. Δυστυχώς για εσάς είναι Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ και είναι απορίας άξιο ποιος ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ το σύνταξε.
Παρασυρόμενος από την ΖΑΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ , στην οποία σας έχει οδηγήσει η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΗΤΤΑ σας από τον Τσαβαρή και στη προσπάθεια σας να ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΤΕ, κάνετε συνεχώς ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ και ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ. Στις συμπεριφορές, στις τακτικές πολιτικής, αλλά κυρίως στους χαρακτήρες των ανθρώπων το ORIGINAL είναι πάντα ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!! COPY δεν γίνεται!!! Εσείς κ. Σοφρά καταφέρατε να γίνεται ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ του ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ!!!