23 Δεκ 2011

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σαλαμίνα 23 Δεκεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Σαλαμίνας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων έγινε διανομή τροφίμων σε άπορους δημότες του νησιού, με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή.
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στη διανομή τροφίμων που έγινε τόσο στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όσο και στα γραφεία των Α.Μ.Ε.Α. παρευρέθη και ο Περιφερειάρχης Νήσων κ. Δημήτρης Κατσικάρης.
Παράλληλα μοιράστηκαν τρόφιμα και στη Δημοτική Κοινότητα Αμπελακίων, όπου εκτός από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή, βοήθησαν στη διανομή ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Παπαθεοχάρης και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων κ. Δέσποινα Κιαβουράκη.
Διανομή επίσης έγινε και στις Δημοτικές Κοινότητες Αιαντείου και Σεληνίων.
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής ευχήθηκε επίσης στους εργαζόμενους στους χώρους εργασίας τους στις Κοινότητες, στο Αμαξοστάσιο και στα ΚΕΠ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουράστηκαν πολύ να τα μοιράσουν;

Ανώνυμος είπε...

τι κουράστηκαν πείνασαν θες να πεις

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ξευτιλίζεις έναν άνθρωπο, όπως την κυρία στη φωτογραφία επειδή η ζωή την ανάγκασε να έχει ανάγκη τη σακούλα αυτή που το περιεχόμενό της δεν κοστίζει πάνω από 20-30 ευρώ, μόνο και μόνο για να δείξεις την.... μεγαλοψυχία σου.
Ο Δήμος πάντοτε, όλα τα χρόνια έκανε το ίδιο πράγμα. Κανείς όμως δήμαρχος, και είναι προς τιμή τους, δεν ξευτίλησε και μάλιστα με φωτογραφίες τους άπορους ανθρώπους.
Τι να πω; λυπάμαι πραγματικά.

ο “ανοήτως ανώνυμος” είπε...

Το … δημοτικό μάρκετινγκ είναι αδίστακτο. Το ίδιο και ο Γκεμπελισμός που διακρίνει τα δελτία Τύπου, που έχουν καταντήσει δελτία κίνησης ευνοουμένων. Γιατί στη μοιρασιά των, κατα τα άλλα απαραίτητων, τροφίμων ήταν παρόντες κι άλλοι δημοτικοί και κοινοτικοί άρχοντες. Αλλά για αυτούς … κιχ. Ανήκουν στους απέναντι και ο άναξ τους διέγραψε, όπως κάποτε στη πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση διέγραψαν τους ανεπιθύμητους από τις φωτογραφίες. Και βέβαια για τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο που τράβηξε όλο το …κουπί της οργάνωσης, ούτε λέξη. Ο Δήμος, έχει καμπόσους Αντιδημάρχους. Ο … άναξ έχει έναν. Τον Παπαθεοχάρη. Και πώς το είπαμε εκείνο το … “μη γνωρίζει η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου”? Ε, λοιπόν εδώ στη Σαλαμίνα, ο άναξ ανακάτεψε την δεξιά με την αριστερά κι ύστερα έβγαλε δελτίο Τύπου. Έπεται συνέχεια.

(Για την ώρα, ο “ανοήτως ανώνυμος” νυχτερινός επισκέπτης. Αργότερα θα πώ ποιός είμαι, όταν σιγουρευτώ οτι θα ρίξουν όλοι τη μάσκα της ανωνυμίας και θα κάνουμε διάλογο ουσίας).

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το ήθος του δημάρχου. Η απαξίωση της ανθρώπινης υπόστασης και η καταράκωση της αξιοπρέπειας στο αποκορύφωμά της.
Ντροπή και αίσχος.
Τις σακούλες με τα ζυμαρικά τις είδαμε. Πότε θα δούμε τις σακούλες με τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που διακινούνται με τις απευθείας αναθέσεις των έργων;

Ανώνυμος είπε...

Τι θες να πεις δεν έχει ήθος ο δήμαρχος; Σώωωωωωπα Εσύ πρέπει να είσαι εχθρός της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Σαλαμίνας» διαφορετικά δεν μπορεί να σκέφτεσαι έτσι.
Ένα δήμαρχο βγάλαμε με ήηηηηηηηηθος και τον κοροιδεύεις;;;;;