19 Ιουν 2011

Ότι νόμιμο, είναι και ηθικό;


Ότι νόμιμο, είναι και ηθικό;

Όταν ξεκινάς τις αναζητήσεις της ζωής αυτό είναι ένα από τα πρώτα ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό του ανθρώπου.

Όταν ένας πολιτικός ξεκινά τον αγώνα της αναρρίχησης του στην εξουσία, ένα από τα πρώτα «αξιώματα - συνθήματα» που χρησιμοποιεί είναι ότι αυτός θα αποτελέσει την εξαίρεση. Δηλώνει απ’ την αρχή ότι έχει την θέληση για ανατροπές με το κατεστημένο κι όλα θα γίνονται επί των ημερών του με απόλυτη διαφάνεια. Όταν όμως τελικά αναρριχάται τα ξεχνάει ΟΛΑ;

ΟΧΙ – ΟΧΙ δεν ξεχνά τίποτα οι υποχρεώσεις των χρηματοδοτών είναι μέγιστες, είναι επιταγές με ημερομηνία λήξης κι όταν έλθει τελικά η στιγμή πρέπει και θα πληρωθούν.

Πως, έτσι γίνονται οι πολυδάπανες προεκλογικές εκστρατείες; Χωρίς υποσχέσεις; Χωρίς επιταγές; Πολύ ρομαντικό για να ‘ναι και αληθινό.

Έτσι λοιπόν αβλεπτεί δίνονται από τις πρώτες μέρες της εκλογής οι αποκομιδή ογκωδών χωρίς διαγωνισμό χωρίς εγγυητικές με υπερτιμολογήσεις και απ’ ευθείας αναθέσεις όπου βέβαια θα εμφανίζεις κι ένα άλφα ποσόν επιστροφή για τους κουτόφραγκους, έτσι δεν είναι Αντώνη μου!!!

Να δεις που κάποιοι μακάκες έτρεχαν βλακωδώς για να τα κονομάς εσύ, οφείλω να σου αναγνωρίσω ότι είσαι και πολύ μεγάλος τελικά πόνταρες στο καλό χαρτί και σου βγήκε ή καλύτερα τζογαδόρος του κερατά είσαι !!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αχ κουνελάκι ξύλο που θα το φας τι έγινε πείρε καντίνα και ξαπλώστρες το κορίτσι η όχι αχ κουνελάκι ξύλο που θα το φας για σου δήμαρχε ( ΞΕΦΤΕΡΙ)