16 Ιουν 2011

Σπύρος Σοφράς, διαμαρτυρία για το απαράδεκτο δίδυμο στο Δημοτικό Συμβούλιο ΚΟΓΙΑ / ΤΣΑΒΑΡΗ


Απαράδεκτο  Δίδυμο !!!!

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15/6/2011 ο Δημοτικός Σύμβουλος  Κος Τσαλιαγκός, παίρνοντας το λόγο από τον πρόεδρο του Δ.Σ Κο Κόγια, για να τοποθετηθεί επί του θέματος που ήταν σε εξέλιξη, το μόνο που έκανε, ήταν να αναφερθεί στους προλαλήσαντες δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας και να τους αποκαλέσει  με απαράδεκτες εκφράσεις όπως  “κοκοράκια στο κοτέτσι”. Ο τέως δήμαρχος Κος  Σοφράς, διαμαρτυρήθηκε εντονότατα και μέμφθηκε  τον πρόεδρο  του Δ.Σ Κο Κόγια, γιατί δεν προστάτεψε το κύρος και την αξιοπρέπεια των Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας και αποχώρησε από τη συνέχεια του Δ.Σ.

Αμέσως λαμβάνει το λόγο για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα  ο Κο Τσαβαρής και έκανε ένα ακόμη ολίσθημα, λέγοντας, “ ότι δεν διαμαρτυρηθήκατε κατά τον ίδιο τρόπο, όταν αναφερόμενη στο πρόσωπό του η Κα Γκαβογιάννη,  του είπε ότι παρουσίασε  γελοία πρόταση” , τονίζοντας τη λέξη (γελοία), αλήθεια από ποιόν ήθελε προστασία ο Κος Τσαβαρής, παρά από τον Προεδρό του ,έτσι δίνει τους συνεργάτες του στη πρώτη δύσκολη στιγμή και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

 Βεβαίως εδώ θα δεχθούμε ότι ήταν λάθος του προέδρου που δεν προστάτεψε τον Δήμαρχό του. Στη συνέχεια κατά τον προσφιλή του τρόπο, επιτέθηκε κατά της Κας Μεαφκώφ, η οποία είχε πάρει το λόγο διαμαρτυρόμενη,  για να του απαντήσει στον χαρακτηρισμό υποκριτές, που αποκάλεσε του συμβούλους της μειοψηφίας

Είναι μια μέθοδος την οποία χρησιμοποιεί τακτικά η Δημοτική αρχή και ιδιαίτερα ο Κος Τσαβαρής για να αποφύγει την κριτική σε σοβαρά θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: