28 Ιουν 2011

Συνάντηση με αν. Υπουργό ΠΕΚΑ για τις ιχθυοκαλλιέργειες


Τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νίκο Σηφουνάκη επισκέφθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού,  ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, προκειμένου να συζητήσουν τις συνθήκες λειτουργίας των ιχθυοκαλλιεργειών στο νησί. 
Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο βουλευτής Β’ Πειραιά κ. Ιωάννης Τραγάκης, ο κ. Φραγκούλης Τριανταφυλλάκης , ως εκπρόσωπος του  βουλευτή Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη και οι επικεφαλείς  δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας κ. Σπυρίδων Σοφράς και κ. Νικόλαος Ράπτης. 
Αφού ενημερώθηκε ο κ. Σηφουνάκης για το καθεστώς των υδατοκαλλιεργειών που επικρατεί στη Σαλαμίνα, τόνισε την σπουδαιότητα ύπαρξης κανόνων και σχεδιασμού στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων αυτών, ώστε να μπει ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη επέκτασή τους.
Επίσης, υπήρξε η δέσμευση ότι θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι από πλευράς Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, προκειμένου να περιοριστούν τα φαινόμενα ρύπανσης και αυθαιρεσίας, ενώ παράλληλα θα ληφθούν σοβαρά υπόψη οι προβληματισμοί των φορέων του νησιού μας, σχετικά με την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα του θαλάσσιου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Κ.Λ.Π (ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ )ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΜΑΣΚΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ.ΑΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ !!!ΤΩΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ κ.ΣΥΦΟΥΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΣΑΣ.ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.