22 Μαΐ 2010

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ!!


Όπως όλοι γνωρίζουμε από τα παιδικά μας χρόνια, το δεύτερο πράγμα που μας μαθαίνανε οι γονείς μας εμάς τα αγόρια, ήταν την υπογραφή μας και... να προσέχουμε που την βάζουμε και κυρίως να μην είμαστε σαβουρο…. υπογράφοντες!!
Πολύ δε περισσότερο όταν ο άντρας θέλει να είναι και πολιτευόμενος. Τότε, η υπογραφή του αποτελεί το μεγαλύτερο συμβόλαιο τιμής απέναντι στην κοινωνία και τους συμπολίτες του.
Δυστυχώς, στην Σαλαμίνα συνέβη το εκπληκτικό (!!) δημόσιοι – αιρετοί άνδρες να ανακαλούν τις υπογραφές τους και να ζητούν και τα ρέστα από πάνω! !
Για να γίνουμε σαφέστεροι, δημοτικοί / νομαρχιακοί σύμβουλοι, έδωσαν υπογραφή στήριξης σε γνωστό υποψήφιο για το αξίωμα του προέδρου τοπικής της ΝΔ και μετά πάροδο κάποιων ημερών “εκλιπαρούσαν” για ανάκληση των υπογραφών τους!!
Εμείς τι να πούμε…. Μετά από αυτά, οι “συγκεκριμένοι” θα έχουν το θράσος, να ζητήσουν την στήριξη και τον σταυρό προτίμηση των Σαλαμινίων Νεοδημοκρατών!!
Σαν δε ντρεπόμαστε… Θα επανέλθω δριμύτερος τον επόμενο μήνα ως τότε… ας έχουν ύπνο ανήσυχο
Π. Λιάσκος

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδιά πείτε μας τι συμβαίνει...

Ανώνυμος είπε...

Ονοματάκια παιδιά ονοματάκια γιατί και εμείς έχουμε ψήφο να ξέρουμε που την ρίχνουμε

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ο Λιάσκος της ΝΔ που εμφανίζεται συχνά πυκνά τελευταία και ταρακουνά τα ύδατα!! Αγαπητέ φίλε Λιάσκο για ρίχτα μας αναλυτικά για να μαθαίνουμε

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μίλα γιατί με αυτό το κωλοκόμμα έχουμε φάει την πίκρα της ζωής μας.
Από που να αρχίσουμε και που τελειώσουμε από τις 2 προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και την συμπεριφορά των βουλευτών που υποστήριζαν άλλο από αυτόν που ήθελε η βάση και ο οποίος στο τέλος πούλησε το κόμμα και πήγε με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ ή για τα 5.5 χρόνια διακυβέρνησης όπου έτρωγαν οι ίδιοι μεγαλοκαρχαρίες και ας έβριζαν όλη μέρα τη ΝΔ.
Και στο τέλος αν δεν μπορεί να γίνει τίποτα στο κωλόκομμα να το κλείσουμε το μαγαζί μπας και ανοιξει κάποιο άλλο συνεπέστερο και καθαρότερο.

ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΝέοΔημοκράτης

Ανώνυμος είπε...

παιδιά μιλήστε, πρέπει να ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

pikramene moy nouditi to magazi exi klisi edo kai kairo esy den to katalaves akoma kai kapoia alla koroida pou akoma trexoyn

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται και τα ονοματάκια οσονούπω, είναι τα ίδια λαμόγια που κρέμασαν τον Θανάση και τώρα από τα χθες εξυφαίνουν σενάρια και δολοπλοκίες για να αδειάσουν και να διασπάσουν το μέτωπο της ανανέωσης με βρώμικα χτυπήματα κάτω από την μέση. Έχουν γνώση οι φύλακες, θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος ναι και τα ονοματάκια τους και το τι έκανε έκαστος, έρχονται είναι στο δρόμο