17 Μαΐ 2010

Εν ονόματι της ενότητας, η βάση της τοπική οργάνωσης Ν.Δ. Παλουκίων δείχνει το δρόμο, ακούει κανείς ! ! !


Έστω και την τελευταία στιγμή εν όψη των εσωκομματικών εκλογών της 30ης Μαΐου, η τοπική οργάνωση ΝΔ Παλουκίων δείχνει τον δρόμο της ομόνοιας, και της κομματικής ενότητας για το καλό του συνόλου.
Έτσι μακριά από ίντριγκες και αλληλοσπαραγμούς μετά από ώριμη σκέψη και ψύχραιμες διαβουλεύσεις, με συμπαραστάτη κι αρωγό στην προσπάθεια και τις διαβουλεύσεις, το κομματικό στέλεχος κ. Λάμπρο Μαστροκόλια, οι τρεις συνυποψήφιοι για το αξίωμα του προέδρου της τοπικής, κ.κ. Θανάσης ΤΣΕΒΑΣ / Γρηγόρης ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ & Γιάννης ΚΟΚΚΟΛΑΚΗΣ, αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ να κατέβει μόνο ένας υποψήφιος από την πλευρά τους για την διεκδίκηση της προεδρίας της τοπικής Παλουκίων κι έτσι, οι άλλοι δυο να τον στηρίξουν και να του συμπαρασταθούν μ’ όλες τους τις δυνάμεις.
Οριστικά λοιπόν αποφάσισαν να στηρίξουν την προεδρία του κ. Γιάννη ΚΟΚΚΟΛΑΚΗ και να είναι δίπλα του αρωγοί και συμπαραστάτες στον δύσκολο έργο του καθ’ όλη την διάρκεια της προεδρίας του με κρυστάλλινες θέσεις και κυρίως με απόλυτη διαφάνεια στην διαχείριση. Θα πρέπει όλα τα μέλη, να γνωρίζουν τα οικονομικά της και να είναι κοινωνοί των διοικητικών αποφάσεων ώστε να μην νοιώθουν πλέον απλοί κλακαδόροι εκδηλώσεων.
Ας ευχηθούμε λοιπόν ολόψυχα, ΚΑΛΗ επιτυχία στην προσπάθεια της ανανεωτικής ομάδας - πάντα τέτοια και να πορεύονται όπως σήμερα μονιασμένοι για το καλό του τόπου. Η βάση έδειξε το δρόμο, ας ακολουθήσουν και τα στελέχη.
Η συντονιστική επιτροπή αγώνα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mpravooooooooooooo

Ανώνυμος είπε...

me xeria kai me podia oi poylimenoi neodimokrates stirizoyn ntoytse (tsabari)

Ανώνυμος είπε...

me xeria kai me podia oi poylimenoi neodimokrates stirizoyn ntoytse (tsabari)

Ανώνυμος είπε...

με χερια και με ποδια θα σας μουτζωνει η σαλαμινα μετα απο τοση λασπη συνεργασια? θα γελασει και το παρδαλο κατσικι

Ανώνυμος είπε...

Όταν η σημερινή προεδρία της τοπικής με γραμματέα τον Γκιόκα, καλούσαν τον Τσαβαρή στην αιμοδοσία κι αυτός έτρεχε ήταν καλά, παρά την διαφωβία κάποιων!!! Όταν οι ίδιοι άνθρωποι Ν. Ελευθεριάνος και Κ. Γκιόκας καλούσαν στις εκδηλώσεις τον Τσαβαρή τότε ήταν ανεξάρτητος και δεν ενοχλούσε και τώρα ενοχλεί κάποιους!! Ενοχλεί ποιους, αυτούς που για να βολέψουν εαυτούς και τέκνα μπήκαν στην τοπική και βολευτήκαν!!! Θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις έτσι για να σφίγγουν οι κ… γιατί παραγνωριστήκαμε με Κωστάκιδες Τάκιδες Νικολάκιδες και κάποιες κυρίες που θυμούνται την τοπική όταν θέλουν να βολευτούν. Αι σιχτίρ πια, θα επανέλθω δριμύτερος για να με θυμούνται με αποκαλύψεις αν δεν σκάσουν!!!