17 Οκτ 2011

Αυτοί που φεύγουν κι αυτή που έρχεται!!!!



Τελικά ο ανδρικός πληθυσμός της βουλής έχασε την μοναδική ευκαιρία μιας αξιόλογης παρουσίας στο κοινοβούλιο μια και την θέση του Ρομπόπουλου καταλαμβάνει τελικά η κα Κυριακή Τεκτονίδου, ως πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.



Μετά την παραίτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Θωμά Ρομπόπουλου που υπέβαλε πριν από λίγο ο ανδρικός πληθυσμός των εδράνων της Βουλής (και όχι μόνο) θα έχει ένα πολύ καλό λόγο για να παρακολουθεί ανελλιπώς τις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου.
Η κυρία Μαίρη Ακριβοπούλου, γνωστή από τα «Κρυφά Μονοπάτια» του Μανούσου Μανουσάκη, είναι η αντικαταστάτρια του κ. Ρομπόπουλου.

Η πανέμορφη ηθοποιός είχε γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό μέσα από το σήριαλ που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 πριν από μερικά χρόνια και είχε κερδίσει κυρίως τις καρδιές των αρσενικών τηλεθεατών… Η πρόταση για να κατέβει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ λέγεται πως της είχε γίνει από τον ίδιο τον κ. Γιώργο Παπανδρέου όταν είχαν γνωριστεί πριν μερικά καλοκαίρια σε οικογενειακό θέρετρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: