4 Οκτ 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΩΝ «ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ 2011»


Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους και όλες που εργάστηκαν εθελοντικά όλο το χρονικό διάστημα προετοιμασίας και διεξαγωγής της εβδομάδας Πολιτισμού «Σαλαμίνια 2011» που οργάνωσε ο Δήμος μας για να τιμήσει το ιστορικό γεγονός της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας και το Πολεμικό μας Ναυτικό.
Η υλοποίηση και η επιτυχία της όλης προσπάθειας οφείλεται αποκλειστικά στους εθελοντές και τις εθελόντριες που, θυσιάζοντας μεγάλο μέρος από το χρόνο τους, εργάστηκαν με ενθουσιασμό, υπομονή κι επιμονή, πιστεύοντας στο όραμα της δικαίωσης των Σαλαμινομάχων και στην ελπίδα ανάπτυξης του νησιού μας, με αποτέλεσμα τα «Σαλαμίνια 2011» να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία.
Ευχαριστώ επίσης τους εθελοντές γιατί είμαι βέβαιος ότι θα βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για να βγει το νησί του Αίαντα από το τέλμα της αφάνειας που βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια.
Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαθιά συγκινημένος ο δήμαρχος έρχεται να ευχαριστήσει με σύντομη ανακοίνωση του τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στα «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2011». Με την ευκαιρία δε να κάνει και την κατάπτυστη μικροπολιτική του ότι τάχα το νησί μας έμενε στην αφάνεια όλα αυτά τα χρόνια.
Σε λίγο θα μας πει πως το νησί μας δεν έχει ιστορία προέρχεται από παρθενογένεση κι ευτυχώς που μας τον έστειλε ο Κύριος να το αναδείξει. Κανένας άξιος κατά την γνώμη του δήμαρχος δεν πέρασε όλα αυτά τα χρόνια.
Σωστά μπορεί τελικά να χει και δίκιο, όταν ο λακές του με εντολή του μας αποκαλεί την γλάστρα του βασιλικού και καθόμαστε και τον ακούμε… χωρίς να του σπάμε το κεφάλι, καλά να πάθουμε κι όχι μόνον αυτό, αλλά υπάρχουν παρόλα ταύτα Σαλαμίνιοι που ετοιμάζονται να του δώσουν και σήμερα μετά απ’ όλα αυτά πολιτική κάλυψη με την προσφορά μιας έμμισθη θέσης, ω ποίος ξεπεσμός πατριώτες. Περιμένουμε τον ξοφλημένο στην γωνία είναι θέμα ημερών και αυτή την φορά τα «γαλόνια» του δεν θα τον σώζουν ούτε τα γλειψίματα των υποτακτικών του στον δήμαρχο στα δημοτικά συμβούλια. Ο κόσμος της Σαλαμίνας ξύπνησε και να είναι βέβαιοι πως θα τους περιμένουμε στην κάλπη.

Ανώνυμος είπε...

SEYXARISTOYME KAI EMEIS POY MAS BGAZEIS APO THN AFANEIA GIANNH TSABARH!!

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε όλα καλά αλά κάνεις διακρίσεις και δεν είναι σωστό και τίμιο , ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ!!!! Αφήνεις απέξω ανθρώπους που σε βοήθησαν και σε βοηθάνε για χάρη κάποιον οι οποίοι σε πολέμησαν και σε πολεμάνε. Πιστεύω την επόμενη φορά να μην αφήσεις ξανά τα λαμόγια να σε εκθέσουν…….

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη θυμάσαι; Ποιο ήταν το πρώτο που σας μάθαιναν στην Ευελπίδων;
Αξιοπρέπεια, το θυμάσαι;;;;;;;;;;;;;;;
Τώρα ετοιμάζεσαι να κάνεις την «υπέρβαση» όπως λες κι αφού πρώτα τα βρήκες στον μισθό με τον Τσάβες αποχώρησες κι άφησες πίσω σου διαπιστευτήρια της αφοσίωσης σου, δυο γλύφτες που σε κάθε συμβούλιο με το γλύψιμο τους στον δήμαρχο επιβεβαιώνουν την αφοσίωση σου.
Αλήθεια το πιστεύεις ή τα χεις χάσει τελείως πως θα κάνεις αντιπολίτευση εκ των έσω όπως διατείνεσαι; Έχεις δει πολλούς δοσίλογους να αγωνίζονται ενάντια στον κατακτητή; ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΠΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!
Θέλω να πιστεύω πως θα το σκεφτείς διπλά, δεν πιστεύεις την ξευτίλα σου έτσι και βάλεις τελικά υποψηφιότητα για συνήγορος του δημότη. Θα γελάνε ακόμα και τα κάδρα στο δημαρχείο, τα γιούχα θα σε συνοδεύουν στο διηνεκές.
Όχι στον βωμό του χρήματος δεν θυσιάζει κανένας Έλληνας αξιωματικός όσο άκαπνος κι αν είναι την αξιοπρέπεια του

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΠΙΟ ΨΕΥΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΖΑΒΑΡΑΚΟ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ
ΕΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΜΕ
ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.
ΨΑΞΤΕ ΤΟ Ι.Ρ. ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, αυτή η πρόεδρος του λυκειου ελληνιδων είναι η αδελφή της αλλοινής που πήγε στο Λονδίνο μαζί με τον Δήμαρχο; Και οι δύο ελεύθερες από ότι ξέρω είναι κι από καλό ....σόϊ.
Καλά κάνουνε και έχουνε γίνει κολλητάρια του Δημάρχου γιατί έτσι προβάλλονται, δεν έχει σημασία το πως, και είναι μια ευκαιρία να βρούνε κανά καλό παιδί μέσα στα τόσα, μπας και στήσουνε κανά σπιτικό, για να ηρεμήσουνε κι αυτές, αλλά προπάντων να ησυχάσουνε μερικές άλλες.