25 Οκτ 2011

Ο σύλλογος μηχανικών Σαλαμίνας και η απαράδεκτη αντιμετώπιση του δημάρχου στους επαγγελματίες του νησιού


Ανακοίνωση
Εκ του γεγονότος ότι ο δήμαρχος Σαλαμίνας ανέθεσε την ενημέρωση του κοινού για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων κτισμάτων του Ν. 4014/11 στον δημοτικό σύμβουλο κ. Μάνο Δερτούζο ο οποίος σημειωτέον ουδεμία επαγγελματική σχέση έχει με το αντικείμενο, ο Σύλλογος Μηχανικών Σαλαμίνας αποφάσισε με πλειοψηφία της γενικής συνέλευσης για την προσφορά του, να τον ανακηρύξει «επίτιμο μέλος» του.

Ο χρόνος και ο χώρος της τελετής θα οριστεί με νέα απόφαση

“Προς αποφυγή παγίδων” όπως ο ίδιος ανέφερε (σχετικά με την τακτοποίηση των αυθαιρέτων), θα κληθεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας ώστε να μας ενημερώσει πως πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας.

Σαλαμίνα 19-10-2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά το φιάσκο «Τσάβες» που ‘παθε η Σαλαμίνα πάμε στοίχημα πως «ξένος» θα δυσκολευτεί να βγει ακόμα και δημοτικός σύμβουλος;

Ανώνυμος είπε...

Την ζημιά που ‘κανε ο Αγαπίου στους αξιωματικούς του ναυτικού πουχαν την πρόθεση να πολιτευτούν ωχριά μπροστά στην ζημιά πουκανε ο Τσαβαρής σ’ όλους τους «ξένους» που θαχουν μελλοντικά την ίδια πρόθεση. Ήδη και οι Σαλαμίνιοι που συμμετέχουν στην «ομάδα» του νιώθουν άβολα που τον έφτασαν εδώ που τον έφτασαν και εξετέθησαν στην οικογένεια και στον κοινωνικό τους περίγυρο. Αν ξαναβρεί Σαλαμίνιο γνήσιο για υποψήφιο ΔΣ να μου τρυπήσεις την μύτη.

Ανώνυμος είπε...

Κόσμε, αφυπνήσου.
Ηλθε η ώρα των αντιδράσεων στην αχαλίνωτη δημαγωγία, τη ρεμούλα με τις απευθείας αναθέσεις, την κατασπατάληση του χρήματος των δημοτών σε πανυγύρια , την εξαγορά συμβούλων άλλων συνδυασμών με χρήματα του Δήμου και την απαξίωση επιστημόνων.
Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Μηχανικών Σαλαμίνας, που σήκωσε το ανάστημά του μπροστά στους αδαείς και τους δικτατορίσκους της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά; Θα μας πει κάποιος τι έγινε σήμερα στον δήμο μας; Κυκλοφορεί η φήμη ότι έπεσαν και πολλές μάπες, αληθεύει ή είναι ράδιο αρβύλα; Θα μας ενημερώσει κάποιος;

Ανώνυμος είπε...

Ο σύλλογος μηχανικών Σαλαμίνας θα μπορούσε αντί για ειρωνικά σχόλια τύπου "επίτιμο μέλος" κλπ να εξηγήσει ακτιβώς γιατί ενοχλήθηκε από την ενημέρωση του κόσμου για τα αυθαίρετα από έναν δημοτικό σύμβουλο έντιμο και εργατικό ο οποίος ασχολείται 15 χρόνια με το θέμα αυτό και έχει διοργανώσει πάρα πολλές εκδηλώσεις ακριβώς για αυτό το σκόπό. Επιπρόσθετα, η πλειοψηφία του κόσμου συμμετέχει στις εκδηλώσεις αυτές κυρίως γιατί γνωρίζει και εμπιστέυεται τον κο. Δερτούζο. Οπότε?