15 Ιουλ 2011

Διαλύεται στα εξ’ ων συνετέθη η «Πρωτοβουλία πολιτών Σαλαμίνας» ???

Δεν άντεξε την αποχώρηση του κ. Γιώργου Μπίλλια ο δήμαρχος και χθες το βράδυ τον διέγραψε από τον υπό διάλυση συνδυασμό του πριν καν συμπληρώσει τους έξη μήνες.

Είναι απορίας άξιον ένας δήμαρχος στο πρώτο κιόλας εξάμηνο να χάνει βασικούς του συνεργάτες και συντελεστές της εκλογής του.

Να σημειώσουμε για του λόγου το αληθές ότι ο κ. Μπίλλιας εκτός του ότι πρόσφερε στον «αρχηγό» του σχεδόν 700 ψήφους ήταν και εκ των βασικών στελεχών του στον προεκλογικό του αγώνα συμμετέχοντας στην εκτελεστική επιτροπή απ’ αρχής μέχρι και την τελική νίκη.

Η φαινομενικά δε ανώδυνη διαγραφή, θα έχει απρόβλεπτες διαστάσεις για το μέλλον του συνδυασμού του δημάρχου μια και ο κ. Μπίλλιας δεν είναι όποιο κι όποιο στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Αν δε λάβουμε υπ’ όψιν μας και την άμεση προστριβή του δημάρχου με τον δυναμικό Μάριο Τραυλό θα βγάλουμε πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα για το πολιτικό του μέλλον.

Ο Μάριος Τραυλός τον ενίσχυσε προεκλογικά όχι μόνο με ψήφους αλλά και με 5/6 ικανά και δυναμικά στελέχη αντιλαμβάνεστε τι αναμένουμε!!!!

Άθελα του λοιπόν διακόπτει σταδιακά τους όποιους δεσμούς του με το παραδοσιακό ΠΑ.ΣΟ.Κ., αν λάβουμε υπ’ όψιν μας και το γεγονός ότι και οι παραδοσιακοί Ν.Δήτες απομακρύνθηκαν ήδη από τον συνδυασμό του κι όσοι έμειναν είναι ήδη με το ένα πόδι έξω, θα του μείνει μόνο το ΔΗ.ΣΥ. με τον Καπετανάκη.

Η εμπάθεια και η απερίσκεπτη πολιτική διαχείριση του δημάρχου, μας αφήνει άφωνους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ . ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ !!!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ. ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το βαθύ πασοκ - νδ οδήγησε την πατρίδα μας σε αυτά τα χάλια. Αν είναι τόσο μορφωμένος ας κάνει κάτι δικό του για να δούμε τις δυνατότητες όλων αυτών που το παίζουν αναντικατάστατοι.