14 Ιουλ 2011

Τελικά ποιον πολιτικό χώρο θα πρωτοστηρίξει ο δήμαρχος Σαλαμίνας (;)


Πηγή: “Δημοτική καραμούζα” και “Η Φωνή της Αλήθειας”
Τελικά ποιον πολιτικό χώρο θα πρωτοστηρίξει ο δήμαρχος Σαλαμίνας; Ακούστε τι έγινε σήμερα θα φρίξετε.
Μετά από μεγάλη προσπάθεια και παρακάλια του Γρηγόρη Καπετανάκη, επισκεφτήκαν την κόρη του Μητσοτάκη την γνωστή σε όλους μας από την χώρα των θαυμάτων «ΝΤΟΡΑ»
Αυτή που χειροκρότησε την Έλσα όταν ψήφιζε το μεσοπρόθεσμο …
Ακούστε τι διέρρευσε στην πιάτσα, ο δήμαρχος υποσχέθηκε άμεση στήριξη στο κόμμα της «ΝΤΟΡΑΣ» στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές. Το αντάλλαγμα;
Η μεσολάβηση του «μπαμπά» στον Μπακατσέλο για να πάρει χρήματα από τον Βενιζέλο ….ξέρω, ξέρω σας μπέρδεψα λιγάκι, θα μου πείτε τώρα ποιος είναι ο Μπακατσέλος (;) να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους!
Ο Μπακατσέλος λοιπόν ήταν ένας από τους έμπιστους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη την περίοδο 1990-1993 και πρόεδρος της διεθνής έκθεσης Θεσσαλονίκης την περίοδο εκείνη!!
Τώρα με το δίκιο σας θα μου πείτε ε και; Απλά πράγματα, για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Μπακατσέλος είναι ο πεθερός του Βενιζέλου …. Σοβαρότητα δεν υπάρχει δήμαρχε; Σε όλους τάζεις στήριξη (;)
Πριν μερικές μέρες με τα αυτάκια μου σε άκουσα παρουσία του Καπετανάκη να υπόσχεσαι και στήριξη στο ΛΑ.Ο.Σ. στην συγκέντρωση του Σπίνου στο Flamingo έλεος πια φτάνει η κοροϊδία…
Θα επανέλθουμε στο θέμα αυτό σύντομα


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

απαλλάσσεται λόγω πεποίθησης κοινώς παραδεκτό ότι είναι μέγας ΨΕΥΤΗΣ.