27 Σεπ 2012

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και με γραφεία στην Σαλαμίνα


Τοπική συντονιστική Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σαλαμίνας
Μέσα στην πολύπλευρη οικονομική κρίση , κοινωνική αλλά και κρίση αξιών και ηθικής που βιώνει η χώρα μας και πιστεύοντας ότι η πορεία προς την καταστροφή μπορεί να ανατραπεί με δράση και αντίσταση όλων των κοινωνικών δυνάμεων συνήλθε η συντονιστική Β΄ Πειραιά και αποφασίστηκε η δημιουργία προσωρινής συντονιστικής επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τον Δήμο Σαλαμίνας.
Απαιτούνται άμεσες ενέργειες, τολμηρές, αποφασιστικές, δίκαιες και προπάντων δημοκρατικές.
Η βάση της λύσης είναι να γίνουμε ενεργοί πολίτες με προϋπόθεση να απαλλαχθούμε από την ηττοπάθεια και κυρίως να πάψουμε να πουλάμε την ψήφο μας έναντι μιας θέσης στο δημόσιο ή κάποιας άλλης ανταπόδοσης.
Σας θέλουμε στο πλευρό μας γιατί θέλουμε να είμαστε μια δύναμη ενότητας που με την συνεργασία όλων μας που θα είναι έτοιμη να συμβάλει προς ανά πάσα κατεύθυνση και ιδιαίτερα, ενάντια σ’ όλους αυτούς που μας έχουνε φέρει σε αυτή την άθλια κατάσταση.
Μη ξεχνώντας ότι η προάσπιση των συμφερόντων μας έχει ανατεθεί σε δοσίλογους σας περιμένουμε όλους, στα νέα μας γραφεία στο κέντρο πάνω από την Αστυνομία (Αδαμαντίου Κοραή & Αθανασίου Διάκου 17) αντιμετωπίζοντας όλοι μαζί δυναμικά την πολιτική και οικονομική κρίση που μας έχει προκύψει.
Έχοντας ορόσημο το ότι
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ * ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ * ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
σας χαιρετίζουμε θερμά και θα χαρούμε να συνευρεθούμε στο γραφείο μας που ποια είναι γεγονός, η τοπική συντονιστική των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σαλαμίνας:
Χατζηκυριάκος Ανανίας
Λογαράς Νικόλαος
Πανταζάτου Μαρία
Γαβριήλ Αναστάσιος
Ζώης Αριστείδης
Θανόπουλος Πέτρος
Βλαχόπουλος Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια: