27 Απρ 2012

Απολογισμός Σαλαμινίων 2011: Μια ξεχασμένη εκκρεμότητα…

Προσωπική δέσμευση του δημάρχου κ.Τσαβαρή, πριν την έναρξη των Σαλαμινείων 2011, υπήρξε ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα ο πλήρης οικονομικός απολογισμός των εκδηλώσεων αυτών. Ωστόσο, αυτό δεν έχει γίνει, παρ' όλες τις σχετικές διαβεβαιώσεις του δημάρχου αλλά και του υπεύθυνου επί των οικονομικών του δήμου.
Ενώ λοιπόν ξεκινά σιγά-σιγά μια διαφημιστική εκστρατεία των Σαλαμινείων 2012 και έχουμε φτάσει σχεδόν στον Μάϊο αυτού του χρόνου, η τακτοποίηση αυτής της εκκρεμότητας (που θα σημάνει και τήρηση των δημαρχιακών δεσμεύσεων) είναι επιτακτική.
Για την ιστορία, ας δούμε τις πτυχές που είναι απαραίτητο να έχει αυτός ο απολογισμός:
α. Το ύψος των χορηγιών και η πλήρης ανάλυση των χορηγών και των ποσών (με την αναφορά, φυσικά, και του σχετικού γραμματίου είσπραξης).
β. Για τους χορηγούς σε είδος, μια λίστα αυτών που έχουν χορηγηθεί (πανώ, διαφημιστικών ή άλλων πραγμάτων).
γ. Ανάλυση των εξόδων που πραγματοποιήθηκαν για τις εκδηλώσεις (έξοδα εστίασης, ξενοδοχείων, σημαιών, πανώ, διαφημιστικών, αυτοκολλήτων, αναμνηστικών, μνημείων, αμοιβών κλπ.)
Είναι περιττό να τονίσουμε ότι κάθε μέρα που αργεί αυτός ο απολογισμός, δίνει λαβή σε φήμες που δεν τιμούν τα στελέχη της δημοτικής πλειοψηφίας (από μη πληρωμή επιχειρηματιών έως... υπερατλαντικά μηνύματα για τέτοιες υποθέσεις κλπ.) - πολλές φορές όμως άδικα και πιθανότατα υποβολιμαία. Στο χέρι της δημοτικής αρχής είναι το ξεκαθάρισμα και η διάψευση όλων αυτών...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Κασάνδρες διαψεύστηκαν!!!
Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες ο Πέτρος Παπαθεοχάρης παραμένει στη θέση του Αντιδημάρχου Αμπελακίων, στο πλευρό του Δήμαρχου Γιάννη Τσαβαρή.
Ένα μεγάλο μπράβο στον Παπαθεοχάρη, που δεν ενέδωσε στα καλοστημένα σχέδια των “γνωστών – άγνωστων”, που νομίζουν ότι με αυτές τις άθλιες μεθόδους θα κατατροπώσουν τον Τσαβαρή. Κούνια που τους κούναγε…
Ο Παπαθεοχάρης έδωσε ένα γερό “χαστούκι” σε αυτούς που τόσα χρόνια είχαν στηρίξει τη πολιτική τους και τη διοίκηση του Δήμου στο “διαίρει και βασίλευε”, στους εκβιασμούς και την οικονομική ανάγκη των “συνεργατών” τους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Παπαθεοχάρη τελικά είσαι και πολύ μακάκας αδερφέ μου, έπεσα μέσα απ’ την πρώτη μέρα που σε γνώρισα