4 Ιαν 2012

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ € ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ


Είναι χαρακτηριστικό του ανδρός να χρησιμοποιεί λόγια μεγάλα (κατά το μεγάλη μπουκιά φάε ……..), που στερούνται σοβαρής σκέψης και λογικού  ερείσματος.
Πολλές φορές στο παρελθόν έχω αρθρογραφήσει για την ασυνέπεια λόγου και έργων του κ. Τσαβαρή, τότε που ήταν στην αντιπολίτευση, την περίοδο που η ασυνέπεια των λόγων ήταν προσωπική υπόθεση και χαρακτήριζε το άτομο, σήμερα όμως, τα πράματα είναι τελείως διαφορετικά, σήμερα το άτομο τυγχάνει να είναι ο δήμαρχος του νησιού και οπωσδήποτε  η ασυνέπεια έχει ανταπόκριση  και επιρροή στην πορεία του τόπου.   

Ο κ. Τσαβαρής έχει στηρίξει το πολιτικό του μέλλον και την πορεία του ως δήμαρχος, στην ανεύθυνη και ψευδεπίγραφη επιχειρηματολογία του χρέους που βρήκε στο δήμο, μια πέρα για πέρα ψεύτικη εικόνα, που παρουσίασε και συνεχίζει να παρουσιάζει, κατά την έννοια του πες - πες κάτι θα μείνει, έτσι γενικά και αόριστα δαιμονοποιεί τους προηγούμενους δημάρχους και δημιουργεί το άλλοθι του, για την ανυπαρξία έργου και την μη υλοποίηση προεκλογικών υποσχέσεων.

 Ένα άλλοθι που δεν ισχύει, γιατί ο ίδιος το έχει ήδη καταρρίψει με τις πράξεις του, και συγκεκριμένα στο δημοτικό συμβούλιο της 13/12/2011 και στη συζήτηση του θέματος «Έγκριση Προγράμματος Οικονομικής Αποκατάστασης Δήμου Σαλαμίνας», στην ερώτηση μου σε ποιό ποσό έχει ανεβάσει μέχρι σήμερα το χρέος που βρήκε,  αφενός αποδέχτηκε  το ποσό των 3.000.000€ προς τρίτους, αφετέρου κατά  τη συζήτηση και την ψήφιση  του θέματος από τους δημοτικούς συμβούλους  της πλειοψηφίας, για την επιμήκυνση του χρέους, αποδείχτηκε ότι φορτώνουν στο δήμο άλλα 7.000.000 €.

Έτσι μόλις συμπλήρωσε ένα χρόνο στη διοίκησης του δήμου η νέα δημοτική αρχή υπό τον κ.Τσαβαρή αυξάνει το χρέος του δήμου κατά 10.000.000 €.

 Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μου δόθηκε η ευκαιρία, για μια ακόμη φορά να ζητήσω από το δήμαρχο, να δεχθεί το αίτημά μου για μια κοινή συνέντευξη τύπου (debate),   έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα, να ενημερωθούν κατά τον καλλίτερο τρόπο για το θέμα αυτό όλοι οι δημότες, πρόταση την οποία έντεχνα προσπάθησε να αποφύγει.

Τα περιθώρια στενεύουν  και τελικά θα υποχρεωθεί να αποδεχτεί την πρόταση μου, διότι διαφορετικά για άλλη μια φορά θα φανεί αναξιόπιστος στα μάτια των Σαλαμινίων πολιτών.

Εγώ θα επανέρχομαι στο αίτημα της κοινής συνέντευξης μέχρι την πραγματοποίησή της.

Σπύρος Σοφράς
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Μαστροκόλια δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Είναι που είναι Κουτοπίπης, τι του γράφεις και εσύ παπαριές; Το ποσό του χρέους που πρόσθεσε ο Τσαβαρής σε ένα χρόνο είναι 82.000.000 ευρώ και βάλε!!! Να σου εξηγήσω γιατί: 7.000.000 ευρώ για την 25ετία από την αναχρηματοδότηση του χρέους. Σωστά μέχρι εδώ. 3.000.000 ευρώ (κατά μέσο όρο -και λίγα λέω!!!) το χρέος προς τρίτους για ένα χρόνο Χ 25 χρόνια = 75.000.000 ευρώ + 7.000.000 ευρώ =
82.000.000 ευρώ. Κατάλαβες Λάμπρο μου; 82.000.000 ευρώ !!! φέσωσε ο Τσαβαρής τον Δήμο μέσα σε ένα χρόνο!!! Το άκουσες Λάμπρο μου; Τις παπαριές που δίνεις του Κουτοπίπη να δημοσιεύει, να τις λογαριάζεις σωστά. Απλά μαθηματικά είναι Λάμπρο μου.

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίστηκε πάλι ο ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΒΛΑΞ, γνωστός σε όλη τη Σαλαμίνα και όχι μόνο, ως ΚΟΥΤΟΣΟΦΡΑΣ ή ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ, τοκογλύφος στο επάγγελμα, πλαισιωμένος από το γνωστό δυοπτροφόρο φερέφωνο ΜΑΣΤΡΟΛΑΜΠΡΟ, τον ειδικό σύμβουλο της κουβαρίστρας ΜΑΣΤΡΟΣΑΝΤΟ, τον σαϊνη Γ.ΜΠΙΛΛΙΑ, την ΑΝΑΤΡΟΠΟΥ, τον ΑΝΑΤΡΟΠΕΑ και λοιπούς συγγενείς (ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Εεεεε;;;), ανίκανος να αποχωριστεί τα λάβαρα της πομπώδους βλακείας του, εξακολουθεί ως νέος ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ να ξιφουλκεί εναντίον των "νεοβαρβάρων", που τον εκθρόνισαν από τον θρόνο της Δημαρχίας. Μάχεται, γιατί, με τον μεγάλο ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑ να κρατά την παγκέτα και να διευθύνει γελώντας κάτω από τα μουστάκια του, έχουν όνειρα: ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΚΑΖΙΝΑ- ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ - SLOPS - ΤΟΥΡΛΑ- ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΝΕΡΟΥ (λες και η ΕΥΔΑΠ δεν ξέρει να μετρήσει τη πίεση)- ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ κ.λ.π.,κ.λ.π. Με την παρότρυνση όλων αυτών βγαίνει στη πασαρέλα των λαμογιομπλογκς και λέει ότι βλακεία του κατέβει. Τέτοιο μυαλό έχει, τέτοια αριθμητική κάνει.
Αυτά που γράφει είναι ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΑ καραγκιοζιλίκια για κλωστές και κουβαρίστρες.

Ανώνυμος είπε...

EGW ENA BLAKA JERW STH SALAMINA TON TZABARI POY NOMIZI OLOYS TOYS ALLOYS BLAKES GIASOY KOYTOTSABARI

Ανώνυμος είπε...

Ντελίριο τα Τσαβαρόσκυλα μόλις βγει ανακοίνωση αντιπολίτευσης. Δεν την αντέχουν οι Σεληνιασμένοι, κάνουν σαν τα σκυλιά που τους παίρνεις το φαΐ τους από μπροστά.
Ευτυχώς συνεχίστε με αμείωτο ρυθμό, εσείς θα κάνετε δήμαρχο τον Σοφρά ξανά, ο Σπύρος δεν χρειάζεται να κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Με το δικό σας επίπεδο και τους δικούς σας αφρούς οι Κουλουριώτες έχουν μέτρο σύγκρισης

Ανώνυμος είπε...

Εσύ "ανώνυμε" που αγαπάς τη Σαλαμίνα και τη πατρίδα, ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΠ' ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ; Τυχαίο;;; Δεν νομίζω!!! Μάθετε λοιπόν!!! ότι τον Κουτοπίπη, τον Μαστρολάμπρο και τον Μαστροσάντο μπορείτε να τους πιάνετε κορόϊδα και να βάζετε τον Κουτοπίπη, τον τυφλωμένο από το μίσος πανύβλακα, να δημοσιεύει ότι ηλιθιότητα του πείτε, για να τον ξευτιλίζετε!!! Ας μάθουν λοιπόν και οι φίλοι αναγνώστες ότι το ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ αποτελείται από τους: ΝΤΑΜΑΡΑΤΖΗ, ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ, ΛΑΛΑΚΗ. Τόπος συσκέψεων: ΜΠΛΕ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Επαγγελματικές σχέσεις: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Μελλοντικοί στόχοι: ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ Ο ΛΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ. Μάθετε λοιπόν και πάρτε το χαμπάρι!!! ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Άσε Σπύρο μου να γράφουν τα Τσαβαρόσκυλα, μεροκάματο βγάζουν κι αυτά, εντολές εκτελούν μην τα παρεξηγείς σε παρακαλώ. Μ’ αυτά και μ’ αυτά στο τέλος θα κάθεσαι κι αυτοί θα σε κάνουν δήμαρχο. Σου μιλάω για μεγάλη καφρίλα αδελφέ μου. Τώρα θα μου πεις με στραβό θα κοιμηθείς, το πρωΐ θα αλληθωρίσεις. Κατά τον κύρη και τα τσιράκια του.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.