13 Φεβ 2019

Γιάννης Τσαβαρής! "Η μεγαλύτερη πολιτική κολοτούμπα συνετελέσθη: και δαρμένοι και... βρεγμένοι"


Αγαπητοί συνδημότες
  Άλλη μια τεράστια πολιτική κολοτούμπα ολοκληρώθηκε από την απερχόμενη δήμαρχο Νάννου Ισιδώρα, μια πολιτική κoλοτούμπα που ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Όλοι θυμόμαστε την "αγωνία" της, την άνοιξη του 2014 ( πριν τις δημοτικές εκλογές), να μην παραχωρήσουμε ως Δημοτική Αρχή τότε, την ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ, γιατί κατά την κ. Νάννου τότε το Δημοτικό Δίκτυο Ύδρευσης ήταν περιουσία του δήμου και μάλιστα το χαρακτήριζε "ασημικό".
Προχωρούσε δε, ακόμα περισσότερο, αναγράφοντας απευθυνόμενη σε μένα πως: " κ. Τσαβαρή, όποιος δεν μπορεί να διατηρήσει στον δήμο τα "ασημικά του δήμου" παραιτείται".
Αυτή λοιπόν η...φλογερή "προστάτιδα"  των περιουσιακών στοιχείων του δήμου (για όσο χρόνο ήταν στην αντιπολίτευση), έρχεται σήμερα και με περισσό πολιτικό θράσος, όχι μόνο παραχωρεί στην ΕΥΔΑΠ την εκμετάλλευση του δικτύου, αλλά προχωράει ανερυθρίαστη στην παραχώρηση της  ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ, δηλαδή με άλλα λόγια "χαρίζει" το Δημοτικό Δίκτυο Ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ.

Φτάνει δε, στο σημείο, λόγω διαπραγματευτικής ανικανότητας, όχι μόνο να να παραχωρήσει την ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ του δικτύου ΧΩΡΙΣ αντάλλαγμα, αλλά παράλληλα να πληρώσει και τα χρέη του δήμου στην ΕΥΔΑΠ ύψους  8.000.000 ευρώ, που η ίδια δημιούργησε με την αλλοπρόσαλλη και ανεξέλεγκτη πολιτική της, "φεσώνοντας" κατ' αυτόν τον τρόπο τον δήμο με το ποσό αυτό μέσω του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Εξυγίανσης.
Αγαπητοί συνδημότες
Αυτή η ανίκανη Δημοτική Αρχή, ευτυχώς για το νησί μας, φτάνει στο τέλος της.
Αυτή η Δημοτική Αρχή της ανύπαρκτης δημάρχου, της διοικητικής πολιτικής ανεπάρκειας, των απευθείας αναθέσεων, της χαμένης ευκαιρίας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, των μηδενικών εντάξεων στο ΕΣΠΑ, της χειρότερης καθαριότητας - ανακύκλωσης όλων των εποχών- παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων- , των τηλεοπτικών αστέρων, των σκανδάλων και των τόσων  άλλων που ουκ έστι αριθμός, σε λίγους μήνες θα είναι πλέον παρελθόν.
ΥΓ. κ. Νάννου, οφείλετε να μας δημοσιοποιήσετε ΑΜΕΣΑ όλα τα στοιχεία που διαθέτετε  και που να αποδεικνύουν πως τα χρήματα που θα πάρετε από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Εξυγίανσης ύψους 8.000.000 ευρώ για να ξεχρεώσετε τις οφειλές που εσείς δημιουργήσατε στην ΕΥΔΑΠ, ΔΕΝ θα τα αποπληρώσει ο Δήμος Σαλαμίνας.
Γιάννης Τσαβαρής
Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: