2 Ιαν 2018

Μεγάλο ατόπημα του Κώστα Μαριδάκη αγνοώντας παντελώς τον τοπικό έντυπο τύπο του νησιού

Αναδημοσίευση από: ”ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της Σαλαμίνας”
Κατά την αποψινή καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Σαλαμίνας ο υπεύθυνος της εκδήλωσης Κωνσταντίνος Μαριδάκης (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας) υπέπεσε σε μεγάλο ατόπημα αγνοώντας παντελώς τον τοπικό έντυπο τύπο του νησιού.
Συγκεκριμένα, ενώ έκοψε κομμάτια της πίτας ακόμα και στην «σάρα και την μάρα» «ξέχασε» (;;;)  τις εφημερίδες που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση. Στο τέλος και κατόπιν προτροπής Δημοτικού Συμβούλου έκοψε τελικά κομμάτια στις εκδότριες των άλλων δύο εφημερίδων  που ήταν παρούσες, ενώ και πάλι «ξέχασε» τον επίσης παρόντα εκδότη της εφημερίδας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ !!! Σε έντονη διαμαρτυρία  για την απαράδεκτη συμπεριφορά του η απάντηση του ήταν «ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ» !!!


Κύριε Μαριδάκη, επειδή τυγχάνει να είστε Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Σαλαμίνας, φροντίστε του χρόνου που πιθανόν θα βρίσκεστε στην ίδια θέση, να μην έχετε την ίδια ανεπαρκή και απεχθή  για το αξίωμα  που κατέχετε συμπεριφορά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
Όποιος γνωρίζει παρακαλείτε να ενημερώσει τον λαό της Σαλαμίνας γιατί είναι πολύ σοβαρό.
Ο Δήμος με εντολή ποιου αλήθεια μετάφερε παράνομα απόβλητα του Σπανόπουλου εκτός Σαλαμίνας, (ποιος τα κονόμαγε αλήθεια από την παράνομη μεταφορά;) και χθες ή σήμερα έγινε έκρηξη στην νταλίκα του Δήμου (εκτός νησιού) η οποία και τελικά κάηκε ολοσχερώς.
Κατ αρχάς να μας ενημερώσει αν οι υπάλληλοι του Δήμου είναι καλά στην υγεία τους!
Και δευτερευόντως να μας ενημερώσει η ίδια η Δήμαρχος επισήμως για το συμβάν και να μας πει σε ποιόν θα καταλογισθεί η ζημία του Δήμου.