14 Δεκ 2017

Νέο σκάνδαλο σε εξέλιξη, εξυφαίνεται από την Δημοτική πλειοψηφία με φωτογραφική προκήρυξη

Αναδημοσίευση από Salamis News
Μόνο που αυτή την φορά δεν θα περάσει έτσι απλά από την αυθαίρετη πλειοψηφία, θα λογοδοτήσουν όλοι για την ψήφο τους κι αυτό, γιατί είναι ήδη ενημερωμένοι για παράβαση του νόμου και δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν γνώριζαν, γιατί ψήφισαν, μετά λόγου γνώσεως όσοι ψήφισαν.
Ψήφισαν λοιπόν να νοικιάσουν 2,5 στρέμματα στην γούβα Μπατσί, αλλά να ‘χει και κτίσμα μέσα 500 μ2 για ”αμαξοστάσιο” του Δήμου, βλέπεις όλα τα ‘χε η Μαριορή το καθρεφτάκι της έλειπε.
Μόνο που όλως συμπτωματικά υπάρχει εκεί ΕΝΑ και μοναδικό τέτοιο κτίσμα προς διάθεση, ω ποία σύμπτωσης!
Ενοίκιο που ενέκριναν; Μόνο 7.000 ευρώ τον μήνα ούτε λίγο ούτε πολύ και μάλιστα μη διαπραγματεύσιμο!

Τώρα εσύ φίλε Σαλαμίνιε υπολόγισε 12 μήνες με 7.000 = 84.000 Ευρώ τον χρόνο, δηλαδή στα δυο χρόνια ούτε λίγο ούτε πολύ ο χρεοκοπημένος Δήμος μας, θα πληρώσει το αστρονομικό ποσόν των 168.000 Ευρώ.
Δεν θα σταθώ στο γεγονός πως απέκλεισαν παράνομα οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Σαλαμίνας, θα σταθώ στο ποσόν και μόνον!
Με αυτό το ποσόν ο Δήμος θα αγόραζε εκεί στην ίδια βιομηχανική περιοχή στην γούβα Μπατσι, δικό του χωράφι θα έφτιαχνε δικές του εγκαταστάσεις και δεν θα πλήρωνε ενοίκια μια ζωή!!!! Ίσως δεν το σκέφτηκαν, όμως ποτέ δεν είναι αργά.
Δεν θα κρίνω καν την ακαταλληλότητα του συγκεκριμένου χώρου που στην πράξη δεν θα χωρέσει ούτε 15 αυτοκίνητα του Δήμου από τα 80 που υπάρχουν. Θα σταθώ μόνον στο οικονομικό που τόσο απερίσκεπτα ψήφισαν ή όχι και τόσο;

Δεν θα σας κουράσω άλλο, έτσι κι αλλιώς έρχονται εξελίξεις επί του θέματος κι ευχάριστες δεν θα ‘ναι για τους συνυπεύθυνους που ψήφισαν μετά λόγου γνώσεως!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: