13 Οκτ 2017

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Αγαπητοί συνδημότες
Την Κυριακή 15-10-2017 πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου "Ν. Γραμματικός".
Ένα έργο που σχεδιάστηκε, διεκδικήθηκε και τελικά χρηματοδοτήθηκε επί των ημερών μας, από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση  ΕΠ 085/2013 (ΑΔΑ: ΒΛΓΞΦ-191) για λογαριασμό του Ν.Π.Δ.Δ.  Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π του δήμου Σαλαμίνας.
Ένα έργο που το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Σαλαμίνας στις 07-02-2014 απεδέχθη με ομόφωνη απόφασή του (αριθμ. αποφ.: 21/2014, ΑΔΑ: ΒΙΡΝΩ1Ε-1ΟΚ) [βλέπε ΑΔΑ ΕΔΩ] 

το ποσό της επιχορήγησης για τις εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής των αθλητικών χώρων:
α) 120.000 € για το Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας.
β) 227.500 € για το Κλειστό Γυμναστήριο "Ν. Γραμματικός".
Άλλη μία δική μας παρέμβαση στον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων την χρονική περίοδο 01-01-2011 έως 31-8-2014 που αποτελεί κι είναι μια σημαντική προσφορά στην αθλούμενη νεολαία κι όχι μόνον της Σαλαμίνας.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τους τ. Υπουργούς κ. Χατζηδάκη Κωστή και κ. Χρυσοχοΐδη Μιχάλη και τον τ. Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη, για την καθοριστική συμβολή τους στην ένταξη των ανωτέρω παρεμβάσεων.
Γιάννης Τσαβαρής

τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιαννάκι, αυτά είναι περσινά ξυνά σταφύλια, άστα να τα κάνουμε τουρσί. Τα σημερινά όμως που είναι φρέσκα γιατί δεν μας τα λες και το κρύβεις, φοβάσαι; Γιαννάκιμ' ξέρεις τι σημαίνει οι 3 αρχαιότεροι Εφέτες του Πειραιά (Δικαστικό Συμβούλιο) να σε στέλνουν με ΒΟΥΛΕΥΜΑ στο Δικαστήριο για Πλημμέλημα που επισύρει ποινή μέχρι 5 χρόνια φυλακή; ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ Γιαννάκι΄μ. Έπρεπε να ευχόσουν να σε έστελναν για κακούργημα μπας και την γλίτωνες γιατί ρε αδελφέ, πώς να το κάνουμε άνθρωποι είναι κι αυτοί και καταλαβαίνουν, δεν σκότωσες κανέναν, μόνο έκλεψες, πώς να σε έστελναν για 20 χρόνια, άδικο δεν θα ΄ταν;
Ενώ τώρα θα φας 2-3 χρονάκια αλλά θα είσαι έξω, δεν θα σε μπουζουριάσουν. Τώρα κοίταξε τι θα κάνεις και με τα άλλα που σε περιμένουν. Βλέπεις Γιαννάκι που στα ΄λεγα; Τελικά ούλα εδώ πληρώνονται !!!