13 Σεπ 2017

Δελτίο Τύπου ΔΗΜ ΤΟ Σαλαμίνας, κλιμάκιο της ΝΔ σε αυτοψία της οικολογικής καταστροφής

Το κλιμάκιο της ΝΔ στην χθεσινή επίσκεψη του στην καταστραφείσα νότια Σαλαμίνα συνόδευσε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Σαλαμίνας Ν. Ελευθεριάνος και ο υπεύθυνος οργάνωσης Π. Νούλας, συνόδευσαν τους Βουλευτές κ. Αθανασίου κ. Τραγάκη κ. Πλακιωτάκη στο σημείο ρύπανσης στα Σελήνια.
Ο Πρόεδρος

Ν Ελευθεριάνος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αμάν αμάν .Τι έχει να γίνει σήμερα στο λημέρι του ληστή στον Αγ Νικόλα ένας θεός ξέρει .Όλοι οι μεγάλοι αστέρες της απατεωνιάς του νησιού μας είναι καλεσμένοι και με 5 ευρώ είσοδο μπορούν να απολαύουν την φιλοξενία που θα τους προσφέρει ο αρχιαπατεώνας και οι στενοί του συνεργάτες .Θα απουσιάζει όπως όλα δείχνουν ο εμπνευστής και ιδεολογικός καθοδηγητής της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας του νησιού μας ΚΑΠΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ .Έχει προβλεφτεί η απουσία του .Με την αναπλήρωση όμως και παρουσίαση του ΝΟΥΛΑ του ΛΕΥΤΕΡΙΑΝΟΥ ,του ΔΡΙΒΑ και φυσικά εάν προσθέσουμε και την ζεστή φιλοξενία των αδελφών ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ το κενό θα αναπληρωθεί με μεγάλη επιτυχία .Όλο το νησί έχει στραμμένο το βλέμμα του σε αυτή την σύναξη ,θα είναι καθοριστική για το μέλλον του τόπου μας μιας και οι πολιτικές εξελίξεις του νησιού μας περνάνε από το λημέρι του ληστή.
Προσοχή Προσοχή η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών λόγο της άνω συγκέντρωσης στον Αγ Νικόλα θα διακοπή από 17:00 έως την 12:00 .