25 Μαρ 2017

Κατάθεση στεφάνου του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Το Διεθνές ίδρυμα Σαλαμίς τίμησε με κάθε επισημότητα την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στα πλαίσια των επίσημων εκδηλώσεων της Πολιτείας που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής.
Ο Αντιπρόεδρος Κυριάκος Μαριδάκης κατέθεσε εκ μέρους του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς στέφανο στο Μνημείο, όπως και οι επίσημοι φορείς της Πολιτείας (εκπρόσωπος Κυβέρνησης, εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων κλπ), στη μνήμη των αγωνιστών της Ελληνικής Επανάστασης.
Τιμητικά αγήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και η μπάντα του Στρατού Ξηράς απέδωσαν τις δέουσες τιμές.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κώστας Γαβρόγλου, ενώ παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ, - Βουλευτής Άδωνης Γεωργιάδης ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, κα. Ερμίνα Κυπριανίδου και εκπρόσωποι της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας της χώρας.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, ο Αντιπρόεδρος Κυριάκος Μαριδάκης παρακολούθησε μαζί με τους επισήμους την μαθητική παρέλαση στην Πλατεία Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: