7 Ιαν 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων, την Κυριακή 11 Ιανουαρίου και ώρα 18.00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πρόεδρος και τα  Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων και η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αμπελακίων έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων, την Κυριακή  11  Ιανουαρίου και ώρα 18.00 μ.μ.
 
Με τιμή
 
Ο Πρόεδρος
της  Δημοτικής Κοινότητας
Αμπελακίων
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΟΓΚΟΣ
Η  Αντιδήμαρχος  Δ.Ε. Αμπελακίων
  
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΡΟΝΤΙΩΤΟΥ
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος8/1/15 09:34
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Τροποποιεί την ημερομηνία έναρξης της παραχώρησης του ιδιαίτερου
δικαιώματος χρήσης χώρου στον Παπαδημητρίου Ισίδωρο επί της πλατείας
Ηρώων για την τοποθέτηση ενός ΚΑΡΟΥΖΕΛ από 15-12-2014 που ήταν
σε 27-11-2014.
Κατά τα λοιπά παραμένει σε ισχύ η υπ’ αριθ. 146/2014 απόφαση
Δ.Σ.

Παιζει κανενα ρολο η αλλαγη ημερομηνιας;;;;;;;; αφου δωρεα ειναι η παραχωρηση.και δωρεα και συμμετοχη του κοσμου!!!! τι ρολο παιζει η ημερομηνια ;;;;;;;;; αυτο πιστευω θα γινοταν εαν ηταν να παρει χρηματα αυτες τις παρα πανω ημερες. η Μηπως παρει;;;;

Ανώνυμος είπε...

νώνυμος7/1/15 16:40
Κοιτα εσυ κυριε Ζογκο, να τον φωναξεις πρωτο τον συναδελφο Επιτροπουλο.για να καταλαβει οτι πρωτα φωναζουν τους συναδελφους εκλεγμενους ,και μετα τα μη αιρετα προσωπα !!!.
Και προσεξε που θα πεσει το φ λ ο υ ρ ι !!! Δικαια πραγματα γιατι εσυ απο πισω σου θα εχεις την εικονα της Παναγιας και θα σε βλεπει??? Εκτος το εδρανο που εχει η Κοινοτητα σου ,που θυμιζει εισαγγελεα και δικαστες.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος8/1/15 17:08
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Β.Σ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΧΥΛΩΣΑΝ ΓΙΑ Ν Α ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ???????????? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΑΦΙΣΟΥΛΕΣ ΣΟΥ?????ΟΛΑ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ????

Απάντηση

Ανώνυμος8/1/15 17:26
Άρρωστοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Απάντηση

Ανώνυμος8/1/15 17:39
Τι να γνωριζουν οι ανθρωποι ,ξαφνικα ο νεκροθαφτης ΠΡΟΕΔΡΟΣ?? ΚΑΙ η κομωτρια ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ??
ο ενας γνωριζει στολισμους για κηδειες,και η αλλη δεν ξερει να κουρεψει τα δικα της τα μαλλια ,και να τα κτενησει ?????και παλι καλα τους !!!!!!!!!!!!!!!!! και αυτα που κανουν και συνχαρητηρια.