15 Μαΐ 2014

ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στη Σαλαμίνα στις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1955
Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένος με τη Μαρία Διπλάρου κι έχει μία κόρη την Εβίνα.
2011-2012 ως Δημοτικός Σύμβουλος διετέλεσε Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Ε.Π.Ε.) Δήμου Σαλαμίνας, Πρόεδρος της τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου Εγκαταλειμμένων Οχημάτων, υπεύθυνος Περιβάλλοντος του Δήμου Σαλαμίνας, υπεύθυνος θεμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέλος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΠΟΠΕΣΑ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Βιβλιοθήκης-Μουσείου Λαϊκής Τέχνης και Ιστορίας.
Ως Πρόεδρος της Σ.Ε.Π.Ε. οργάνωσε τις τεχνικές εργασίες συντήρησης και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Μετέφερε το Ειδικό δημοτικό σχολείο στο πρώην δημοτικό σχολείο Καματερού.
Ως Πρόεδρος της τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου Εγκαταλειμμένων Οχημάτων οργάνωσε την αποκομιδή εγκαταλειμμένων οχημάτων του Δήμου.
Ως Υπεύθυνος Περιβάλλοντος συνέβαλε ουσιαστικά στη σύνδεση του νησιού με το φυσικό αέριο αναπτύσσοντας συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ, ανέδειξε περιβαλλοντικά θέματα,  οργάνωσε δεντροφυτεύσεις, καθαρισμούς ακτών  και ημερίδες για την ευαισθητοποίηση των πολιτών με ιδιαίτερη έμφαση στη νεολαία. Συντόνισε  και επιμελήθηκε την κατάρτιση προγραμμάτων χρηματοδότησης του Δήμου για την προστασία των δασών.   
Ως Υπεύθυνος θεμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης οργάνωσε και  προώθησε την ένταξη του Δήμου στο Σύμφωνο των Δημάρχων και τη συμμετοχή του Δήμου στη διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο για την ¨Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021¨.
2013-2014 Ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού, οργάνωσε την διοικητική δομή της νέας Διεύθυνσης (για τα Προνοιακά επιδόματα, Συσσίτια και ¨Βοήθεια στο σπίτι¨) το τμήμα Παιδείας, Πολιτισμού & Δια βίου μάθησης (όπου οργάνωσε σεμινάρια, φεστιβάλ νεολαίας και ίδρυσε το ¨Δημοτικό Πανεπιστήμιο¨) καθώς και το νεοσύστατο τμήμα Προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΛΑΝΟΜΠΑΚΑΚΑ ΠΑΡΤΟΥΖΟΦΑΓΟΥ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΘΕΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΙΚΑΚΙΑ , ΜΑΓΝΗΤΟΦΟΝΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΌΛΗ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΈΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟI

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ
ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΠΕΤΗ
ΨΟΦΙΜΗ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΤΕ;
Η ΧΡΗΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ;

ΠΙΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΤΕ
ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ
ΜΗΠΩΣ ΡΕΖΗΛΕΥΤΗΤΕ

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ;
ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ
ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ;

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

ΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ Η ΑΙΤΙΑ
ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΑ

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΗΜΑΤΗΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
Γιατί οι ξανθιές τσουλίτσες αδειάζουν τα συρτάρια των γραφείων τους;
Ξέρουν κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς;
Μην είναι αυτό που φανταζόμαστε ΟΛΟΙ;
Μετά τις εκλογές η κάθε τσουλίτσα εφ’ ω ετάχθη.
Τι λένε τα χαρτιά σου; Καθαριότητα;
Κανένα πρόβλημα, ήρθε η ώρα να μάθεις να καβαλάς και φορτηγά.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΣ 3 μμ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ [ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΒΗΣΤΗ ] ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΦΟΒΕΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΖΑΝΜΙΚΡΙΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΥ ,ΚΛΑΝΟΜΠΑΚΑΚΑ ,ΠΑΡΤΟΥΖΟΦΑΓΟΥ, ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΘΕΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΟΨΑΝΕ ΜΑΪΜΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ Η ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΙΚΑΚΙΑ , ΜΑΓΝΗΤΟΦΟΝΕΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΌΛΗ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΈΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΡΟΥΛΑΣ ΝΑΝΝΟΥ..............ΦΕΥΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΡΟΥΛΑΣ ΝΑΝΝΟΥ ......................ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΛΗΣ .............