18 Μαρ 2014

Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ. Α. Παρέμβαση προς τον ΓΓ αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής κ Αγγέλακα για την επαναλειτουργία “λατομείων ΑΓΓΕΛΟΥ”

Σαλαμίνα, 17 Μαρτίου 2014
ΠΡΟΣ:   ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κο  Μ. ΑΓΓΕΛΑΚΑ
Αναφερόμενοι στην με αρ. 01/14 απόφαση της  2ης Α’βαθμιας Επιτροπής Επίλυσης Δασικών Αμφισβητήσεων Πειραιά, με την όποια αποχαρακτηρίζεται τμήμα αναδασωτέας έκτασης 1154,62 m2, επί του οποίου βρίσκονται οι μηχανολογικές εγκαταστάσεις της ‘’ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ Α.Ε.’’ ανοίγοντας έτσι ‘’παράθυρο’’ στην επαναλειτουργία της συγκεκριμένης επιχείρησης  η οποία με αποφάσεις της Περιφέρειας έχει πάψει να λειτουργεί, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε, την πλήρη αντίθεση του λαού της Σαλαμίνας, ο όποιος έχει αγωνιστεί εναντίον της παράνομης λειτουργίας της επιχείρησης αυτής.
Σας καλούμε να μην αγνοήσετε και να σεβαστείτε την θέληση των κατοίκων του νησιού μας.   
Δημοτική Κίνηση πολιτών
Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ. Α

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙΜ ΕΤΣΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟ ΣΟΥ ΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ .ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ .ΕΝΩ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ,ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ,
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΠΙΑΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ .
ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ.