19 Μαρ 2012

ΕΠΟ Σαλαμινομάχοι - Αλλαγή Προπονητή – Ευχαριστήριο


Παρελθόν αποτελεί ο Λάζαρος Δημητριάδης από τη τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας του συλλόγου. Η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί για της υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα.

Η διοίκηση του συλλόγου ομόφωνα ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με το προπονητή Σάββα Καπαγερίδη. Ο Σάββας Καπαγερίδης ήταν μπακ που ξεχώρισε την δεκαετία του ’90. Γεννήθηκε στις 27/2/64 ξεκίνησε την καριέρα του από την Δόξα Δράμας και το 1991-92 πήγε στον Ιωνικό όπου έπαιξε για 5 χρόνια. Στην συνέχεια ακολούθησαν οι Εθνικός,
Παναργειακός και Αγερσανή Νάξου. Σαν προπονητής πλέον είχε θητεία στον ΑΟ Πειραιά και στον Αχιλλέα Κορυδαλλού με απόλυτη επιτυχία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο μας προπονητή στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει να επιστρέψει τον σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών .

Ο Ε.Π.Ο.Σ. ευχαριστεί τον Δήμο Σαλαμίνος και ειδικότερα τον Δήμαρχο Γιάννη Τζαβαρή και τον αντιδήμαρχο Γρηγόρη Καπετανάκη για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ύψους 2000 ευρώ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η λύσσα (Ρούλα Νάνο), η βλακεία (Κουτοπίπης) και η πουστιά (Δράκουλας των Σεληνίων) συναντήθηκαν τη Κυριακή όλοι οι ανίκανοι για κηρύξουν ιερό πόλεμο εναντίον ΕΝΟΣ!!! και από κοντά Μαστροκόλιας, Μαστροσάντος και Μαστρομπούτσης!!! (καινούργιο φρούτο!!!)
ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ανίκανοι και λυσσασμένοι για ΜΑΣΑ!!!!
Μέχρι και κόμμα αλλάζετε για τη κονόμα!!!