21 Σεπ 2011

Όπου η μικροπολιτική, ξεπερνά κάθε ανεκτό όριο, αφιερωμένο εξαιρετικά σ’ όλους όσους αγωνίστηκαν να γίνει δήμαρχος, αλλά και στην σημερινή πλειοψηφία για να τσεκάρει τις ανοχές της. Μέχρι ποιου σημείου θα ανέχονται παρόμοιες καταστάσεις;

Αποφάσεις με νόημα και πολύ, πολύ βάθος… … και κάτσε εσύ κόπανε να περιμένεις τα πεντάμηνα για το άνεργο παιδί σου που πολύ πιθανόν να μην έλθουν ποτέ, δέξου αύριο και την προσαύξηση στα δημοτικά τέλη γιατί ο δήμος βλέπεις… δεν βγαίνει κι εσύ εμποράκο του νησιού δίνε δωρεάν εμπορεύματα κι έλα να εισπράξεις του Αγίου…. ανήμερα και μάλιστα μετά από δικαστική απόφαση που δεν μπορεί τάχα να την εκτελέσει γιατί ο δήμος δεν έχει μία… κι άλλα παρόμοια.
Για να παίρνουν οι ημέτεροι τριχίλιαρα τον μήνα βρίσκουμε. Βλέπεις εκλογές έρχονται να μην τους δεσμεύουμε;


Α Π Ο Φ Α Σ Η 231/2011
Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
Έχοντας υπόψη :
1. .........
2. .........
7. Την με αριθμ. πρωτ. 22062/19-8-2011 αίτηση του Γκίνη Στυλιανού του Παναγιώτη.
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Προσλαμβάνουμε σε κενή Οργανική θέση Ειδικού Συνεργάτη του Δήμου μας, τον Γκίνη Στυλιανό του Παναγιώτη με αρμοδιότητες σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο ως άνω Ειδικός Συνεργάτης υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην δικαιοδοσία του Δημάρχου.
Από τις διατάξεις της απόφασης αυτής προκύπτει δαπάνη για το έτος 2011 ύψους (9.470,60 €) και ειδικότερα στους Κ.Α. 00-6031.002 και 00-6053.005 (Μισθοδοσία Ειδικών Συνεργατών) που θα βαρύνουν τον Προϋπολογισμό του Δήμου μας έτους 2011.
Για τα επόμενα έτη η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τους αντίστοιχους προϋπολογισμούς του Δήμου και θα ανέρχεται ετησίως, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα στο ποσό των (28.412€) .
Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως διαμέσου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
Ο
Δήμαρχος Σαλαμίνος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ

1η ανάρτηση στο SALAMIS-NEWS 20 Σεπ 2011

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι ληγμένα πήρες; Που είδες το νησί χωματερή και τη θάλασσα βόθρο; Μήπως τελικά πρέπει να πας σε ψυχίατρο; Απευθύνσου στους πρώην και τελειωμένους που έφεραν τον Δήμο σ'αυτή τη κατάσταση. Δεν σε βλέπω να σε απασχολεί που ο πρώην των Αμπελακίων είχε προσλάβει σαν ειδική σύμβουλο κόρη σημερινού αξιωματούχου του πρώτου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δεν είχε πατήσει ποτέ το πόδι της στον Δήμο. Ούτε σε απασχολεί που προσλάμβανε πάντα τους ημετέρους. Ούτε ότι βούλιαξε τον πρώην Δήμο στα χρέη και δεν σε νοιάζει που πήγαν τα λεφτά. Ο Γκίνης, ο άχρηστος κι αποτυχημένος όπως τον λες, δεν έκανε το κακό που έκανε Ο ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ στα Αμπελάκια. Μήπως θυμάσαι τι του έκανε Ο ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ; Με κάποιους και κάποιες πουλημένους του πήρε τη πλειοψηφία (Ο ΚΑΜΑΤΕΡΙΩΤΗΣ ΤΗ Β' ΔΙΕΤΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!!), 'ελεγχε τη Δημαρχιακή, τον είχαν τρελάνει στις καταγγελίες και δεν τον άφηναν να κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Παρ'όλα αυτά δεν έκανε το κακό στον Δήμο που έκανε Ο ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ. Και επειδή ΣΤΕΛΙΟ ΓΚΙΝΗ, τώρα δεν τον φοβάσαι πλέον, δεν μπορεί κατά τη συνήθη μέθοδο του να σε εκβιάζει, ΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ. Για να δούμε ποιος παραποιεί αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων (ΓΙΑΤΡΕ ΜΙΛΑ ΚΙ ΕΣΥ), ποιος είναι αποτυχημένος και τελειωμένος και ποιος είναι το λαμόγιο. ΣΤΟΝ ΓΚΙΝΗ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ. ΜΑΚΑΡΙ, ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΚΙΝΗ. ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!