11 Φεβ 2011

Αποκλειστικό: Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας καταθέτει μήνυση ... ...


Σαλαμίνα 10/2/2011
Στο δρόμο που οδηγεί στο νταμάρι, ένα χιλιόμετρο περίπου πριν, σε δασική έκταση (υπάρχει και πινακίδα που αναφέρει ιδιοκτησία Γαρείου), έχει δημιουργηθεί χωματερή με μπάζα και σκουπίδια.
Οι πληροφορίες έλεγαν ότι φορτηγά που πήγαιναν προς το νταμάρι, πριν ξημερώσει, μετέφεραν από σημεία εκτός Σαλαμίνας μπάζα και σκουπίδια, τα άδειαζαν σε αυτήν την χωματερή και συνέχιζαν προς το νταμάρι για να φορτώσουν αδρανή υλικά. 
Μέλη του Ομίλου μας, σήμερα σε νυχτερινή εξόρμηση εντόπισαν φορτηγό που έφερε την επωνυμία Μεντωνης, που αντί να κατευθυνθεί προς το νταμάρι μπήκε στην παράνομη χωματερή.
Το ακλουθήσαμε και είδαμε τον οδηγό να προσπαθεί να λύσει τα καλύμματα (μουσαμάδες), ο οποίος μόλις μας αντιλήφθηκε τράπηκε σε φυγή.
Ένας εργαζόμενος εκεί (όπως ο ίδιος δήλωσε), που χειριζόταν ένα παλιό εκσκαφέα, μας είπε ότι τα φορτηγά έφερναν “χώμα” και αυτός το άπλωνε.
Φωτογραφήσαμε την περιοχή, το φορτηγό και το “χώμα” (!!!), ενημερώσαμε την Αστυνομία και τον Δήμο Σαλαμίνας , που διενεργούν τα νόμιμα.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα κατεθέσει μήνυση και για την χωματερή στα γουρούνια που χρησιμοποιεί; εκεί είναι νόμιμη επειδή την χρησιμοποιεί ο ίδιος; μην νομίζετε ότι μας δουλεύετε και τόσο.

Ανώνυμος είπε...

SOYLH...ASE TO POLY GLIPSIMO RE KAKOMIRI SE PIRE XAMPERI OLI H SALAMINA RE KOLOGYFTE.............

Ανώνυμος είπε...

Για ποιά μήνυση μιλάτε, μωρέ;
Αυτήν που θα πάρει πίσω, όπως έκανε και με την Εν Πειραιεί όταν έγραψε < δόστε τα πιλάφια στο λαό>;
Αυτά είναι για εντυπώσεις και κάφρους, μόνο. Πάνε 2 μήνες τώρα, έχετε δεί καμμία κινητοποίηση για το νταμάρι, όπως έκανε προεκλογικά;
Ούτε ποτέ θα δείτε.
Ο άνθρωπος έχει βγάλει τη μεγάλη του γένους σχολή του ΠΑΣΟΚ και ξέρει καλά την τέχνη να πουλάει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Είναι μαθημένος στην διαπλοκή.
Κορόϊδα είσαν όλοι αυτοί οι καρχαρίες που λυμένονται το νησί; Νομίζετε ότι τζάμπα τον χρηματοδότησαν; Περιμένετε και κάθε μέρα θα βλέπετε και κάτι καινούργιο, που θα τρίβετε τα μάτια σας.

Ανώνυμος είπε...

Λαμπαδάρης Σταμάτιος του Αποστόλου. Τον ξέρει κανείς ρε παιδιά;
Αυτόν προσέλαβε ο δήμαρχος ως Ειδικό Συνεργάτη για τεχνικά θέματα με μηνιαίες απολαβές 3.000 ευρώ μαζί με τα επιδόματα.
Δηλ. ο κύριος αυτός θα μας στοιχίσει 150.000 ευρώ την τετραετία.
Χαλάλι του, αλλά με τρώει η περιέργια ρε παιδιά ποιός είναι αυτός. Είναι μηχανικός, είναι εργολάβος, τι είναι τέλος πάντων; Δεν θα πρεπε η ειδικότητά του να αναφέρεται στην απόφαση του δημάρχου; Ρε, μπας και είναι αυτός που έβαλε ο δήμαρχος να γνωμοδοτήσει ότι στερείται στατικής επάρκειας το παλιό δημαρχείο και ότι απαιτούνται 400,000 ευρώ είτε για να αποκαταστήσουν φευ! την στατική επάρκεια, είτε για να το γκρεμίσουν και να φτιάξουν στη θέση του 1 διωροφάκι της πλάκας; Οπότε σου λέει, διαλέξτε και πάρτε. Εγώ πρέπει να χρεώσω 400.000 ευρώ γιατί τόσες είναι οι ανάγκες του. Ρε πού μπλέξαμε;
Και έπειτα, καλά, αν ήθελε κάποιον Τεχνικό Σύμβουλο, κανείς Σαλαμίνιος μηχανικός δεν είναι ικανός;
Και γιατί τη γνωστοποίηση ενδιαφέροντος για πρόσληψη τέτοιου συμβούλου την δημοσίευσε μόνο σε εφημερίδα του Νομού Αττικής, όπως λέει;
Εδώ για ψύλλου πήδημα χρησιμοποιούνε όλα τα μέσα ενημέρωσης Τοπικό Τύπο, φεϊγ-βολάν, blogs , κλπ. Για μία τέτοια σοβαρή και έμμισθη θέση γιατί δεν κάνανε το ίδιο, αλλά την περάσανε στα μουλωχτά;
Καλά είχε πεί κάποιος πριν λίγο καιρό ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.!!!