7 Σεπ 2010

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ), ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010


Το Δ. Σ. του Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας, ως μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει ότι μετά την ολοκλήρωση του 10υ Σχολείο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης, που διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Όμιλο ¨Σαλαμίνα¨, θα πραγματοποιηθεί στο GALA SUMMER CLUB, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:00 το βράδυ εκδήλωση για την απονομή των Πτυχίων, με είσοδο 5€ μετά ποτού. Προσκλήσεις διατίθενται από το Πρακτορείο Ταξιδίων ΑΝΔΡΕΟΥ πλησίον Αγ. Μηνά. Επίσης διατίθενται από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ στο Λιμάνι κάθε απόγευμα 19:00 με 21:00
Νέο Σχολείο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης αρχίζει την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:00.
Το Σχολείο είναι δίμηνης διάρκειας και θα περατωθεί αρχές Νοεμβρίου. Τα πρακτικά μαθήματα εκτελούνται στην θάλασσα δύο φορές την εβδομάδα, με σκάφος μέλους του ΝΟΒΣ και από διπλωματούχο εκπαιδευτή επίσης μέλος του ΝΟΒΣ. Η θεωρητική διδασκαλία γίνεται με την βοήθεια εποπτικών μέσων, από επιστήμονες μέλη του ΝΟΒΣ μία φορά την εβδομάδα. Τα Πτυχία θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση μετά την αποπεράτωση του Σχολείου.
Σ.Σ. Στην Ιστοσελίδα του ΝΟΒΣ www.nobs.gr στα ΔΡΩΜΕΝΑ, υπάρχουν φωτογραφίες από την πρακτική εξάσκηση των μαθητών του Σχολείου Ανοιχτής Θαλάσσης εν πλω και την δραστηριότητα των μικρών μαθητών της Ακαδημίας Ιστιοπλοΐας

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;

Και ξαφνικά ενώ όλο το καλοκαίρι μέσω των πληρωμένων δημοσιογράφων της πλάκας μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια το αρχιλαμόγιο ο Φυντάνης ότι ο Αίας αλλάζει όνομα, σε καθημερινή βάση έγραφαν οι δύο μαλάκες ρεπόρτερ της Γ’ Εθνικής της εφημερίδας ΦΩΣ ότι στις 30 Ιουλίου γίνεται Αίας Περάματος, στις 10 Αυγούστου τα γνωστά λαμογια ανά το πανελλήνιο αδελφοί Φυντάνη Ο.Ε. αλλάζουν όνομα στην ομάδα, στις 20 Αυγούστου, στις 30 Αυγούστου και οι δύο μαλάκες (Ξανθόπουλος και Δελέχας) δεν έχουν τσίπα επάνω τους να ζητήσουν από τους αναγνώστες τους ένα συγνώμη που τόσο καιρό τους παραπληροφορούσαν. Και τώρα που το λαμόγιο και την παρέα του τα διώχνει από το Πέραμα ο Γλύκας, θέλει να ξαναγυρίσει στη Σαλαμίνα. Τι δουλειά έχεις ρε να ξαναγυρίσεις στη Σαλαμίνα όταν βρίζεις όλους τους Σαλαμίνιους; Τι δουλειά έχει ο Αίας Περάματος στη Σαλαμίνα; Να μείνεις εκεί που ανήκεις και εμείς οι υγιείς φίλαθλοι που αγαπήσαμε την ιστορική μας ομάδα θα τη βρούμε πολύ σύντομα τη λύση.
Ο Αίας θα ξαναδοξαστεί, ο Αίας Σαλαμίνας και όχι ο δικός σου Αίας μαϊμού που μαζί με κάτι προδότες στιλ Β. Γκιόκα έχετε ρεζιλέψει και το όνομα και την ιστορία.
Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι που ακόμη σε ακολουθούν ότνα εσύ και η φαμίλια σου τους γαμάς μάνες – γυναίκες – οικογένειες και βάζεις του μπράβους σου να τους δέρνουν όπως τον Β. Λαϊβερά, αυτούς τέτοια συμπεριφορά τους αξίζει και συνέχισε μαζί τους.
Εμείς οι σωστοί – αγνοί και υγιείς φίλαθλοι του Αίαντα Σαλαμίνας που είμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία σύντομα θα φτιάξουμε τον νέο Αίαντα και θα βάλουμε τον Βασιλιά μας στη θέση που του αρμόζει.
Όσο για σένα και τους παρατρεχάμενούς σου, βράστε στο ζουμί σας και άντε Γειααα λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
Παναγιωτης, Γιωργος και Ηλιας τριο Φυντανειρος, ο τριτος αφου εβαλε στο λουκι τους κουτους πρωτους για να ειναι αυτος ισοβιος προπονητης, ολο τον καιρο απειλουσαν, εκβιαζαν,και εβριζαν τους παντες, εκαναν δηλαδη αυτο που τοσο καλα γνωριζουν, τωρα που τους εδιωξαν με τις κλωτσιες απο το Περαμα αρχισαν να γλυφουν εκει που εφτυναν.
Αυτη η τιμωρια τους αξιζει, ας βαλουν την ουρα στα σκελια και ας ζητησουν συγνωμη απο τους Σαλαμινιους και τελος ασ κοψουν τις ψευτομαγκιες, η ουρα στα σκελια και επιστοφη στο μαντρι τριπλετα της συμφορας.

Ανώνυμος είπε...

http://aiantassalaminas.blogspot.com/ Νεο μπλοκ για την ομαδαρα μας

Ανώνυμος είπε...

H KYRIA DIEYTHNTRIA TOY KENTROY YGEIAS SALAMINAS , KOBH APODEIKSIS GIA TA EKATONTADES MORA POY EKSETAZEI KAT OIKON KATHIMARINA? O SYZIGOS THS KYRIAS KOBEI APODEIKSIS .ERXETE MEGALH MPORA KYRA DIEYTHINTRIA .....