15 Ιουν 2010

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου

Διαχρονική παροιμία και άνευ εξαιρέσεων επαληθευόμενη καθημερινά και ιδιαίτερα στις μέρες μας, όπου η καθημερινότητα της Ν.Δ. τον τελευταίο καιρό είναι εδώ για να επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Έτσι στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές την περασμένη Κυριακή για την ανάδειξη μελών στην ΝΟ.Δ.Ε. Β’ Πειραιά, δεν εξελέγη ούτε ένας Σαλαμίνιος υποψήφιος αν και την κα (??) Γιωργατσέλη ουσιαστικά η Σαλαμίνα την σήκωσε και η Σαλαμίνα την έκανε πρόεδρο ΝΟ.Δ.Ε, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η τοπική Σεληνίων κι ο πρόεδρος της κ. Φώτης Μπλατζούκας από τις 42 ψήφους, της έδωσε τις 40 και εις αντάλλαγμα (!!) εισέπραξε μέσα σε μια βδομάδα την απαξίωση από μέρους της και κυρίως από τους ανθρώπους των εδώ τοπικών που τους βόηθησε κι αυτούς με νύχια και με δόντια να εκλεγούν στα προεδρεία τους χαλόντας φιλίες και σχέσεις.
Φώτη μου δεν ήξερες από όψιμους γαλαζιορουφιάνους δεν ρώταγες???
Αν και εσύ, τελικά δεν θα πρέπει να παραπονιέσαι μια κι ήλθες τελικά 1ος επιλαχόν και μάλιστα κόντρα στην «κομματική» γραμμή που σε απέκλειε.
Η αλήθεια όμως είναι πως η κα που θα ‘πρεπε να σου φιλά το χέρι τελικά στο δάγκωσε μια κι όσα χαρτάκια μοίραζε δεν είχαν το δικό σου όνομα μέσα. Το ίδιο και τα εδώ ρουφιανοσυντρόφια σου, τώρα όμως έμαθες καλωσόρισες στο κλάμπ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.