22 Απρ 2016

Πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη εποχικών αναγκών των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Δήμου Σαλαμίνας, 8/μηνης διάρκειας

ΟΧΙ νύχτα οι προσλήψεις του Δήμου
Δημοσιεύουμε σήμερα την σχετική είδηση που πρέπει να γνωρίζουν ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι Σαλαμίνιοι για να ανακόψουμε τις νομιμοφανείς ”ορέξεις” της δημοτικής εξουσίας και να μην επαναληφθεί το φαινόμενο του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας που δημοσίευσε την προκήρυξη σε εφημερίδα του Πειραιά για να μην την διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι Σαλαμίνιοι.

16 Απρ 2016

Σκληρό καθήκον να αποχαιρετάς ένα καλό φίλο που τόσο απρόοπτα έφυγε από κοντά μας, καλό σου ταξίδι καλέ μου φίλε Γιώργο Αδαμόπουλε

Αναδημοσίευση από, SALAMIS NEWS
Πριν λίγους μήνες γλύτωσε από βέβαιο θάνατο σε τροχαίο που ‘χε λίγο πριν το σπίτι του τρέχοντας να προφτάσει ”υποχρεώσεις” του που απέρρεαν από τον υπεύθυνο χαρακτήρα του που σαν εθελοντής προσέφερε τις υπηρεσίες του στην δευτεροβάθμια του δήμου Σαλαμίνας.
Πικραμένος ανέρρωνε από το ατύχημα του με συντροφιά την οικογένεια του και δυο τρεις καλούς φίλους. Φαίνεται όμως πως τελικά η καρδιά του δεν άντεξε τις πικρίες από κάποιους φίλους και συναγωνιστές και σήμερα το πρωΐ τον πρόδωσε κι αυτή.
Φίλε Γιώργο καλό σου ταξίδι, αν μη τι άλλο έφυγες πλήρης εμπειριών που θα σε συντροφεύουν στο άγνωστο ταξίδι σου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, θα ζεις στην μνήμη μας.


12 Απρ 2016

Lets Do it Greece - Εθελοντικός καθαρισμός δάσους Φανερωμένης

Την Κυριακή 17 Απριλίου ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας ΠΕΡΙΒΟΣ θα πραγματοποιήσει καθαρισμό του δάσους της Φανερωμένης. Η δράση εντάσσεται στο παγκόσμιο δίκτυο δράσεων Let s do it.
  Επισημαίνουμε ότι για πρώτη χρονιά εφέτος θα γίνει διαχωρισμός ανακυκλώσιμων υλικών (πλαστικό, αλουμίνιο) κατά τον καθαρισμό και θα προωθηθούν άμεσα για ανακύκλωση σε συνεργασία με τη νεοσύστατη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ( ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )  ΑΝΑ.ΣΑ.
H συμμετοχή όσων ενοχλούνται από την εικόνα ενός πληγωμένου βρώμικου δάσους, αλλά χαροποιούνται στη θέα της καθαρής φύσης, είναι ηθικό καθήκον.
Όταν οι πράξεις επισκιάζουν τα λόγια και τα σχόλια…

Όλους εσάς σας περιμένουμε την Κυριακή 10:00πμ στο δάσος Φανερωμένης στο γήπεδο του basket.

4 Απρ 2016

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαλαμίνας της Νέας Δημοκρατίας κατά τις χθεσινές κομματικές αρχαιρεσίες

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαλαμίνας της Νέας Δημοκρατίας εψήφισαν 322, πρόεδρος: Νίκος Ελευθεριάνος 211 σταυρούς έναντι 97 σταυρών του έτερου συνυποψήφιου Γιάννη Δόση, ο οποίος δεν εκλέγεται.
Ως μέλη του Δ.Σ. εξελέγησαν κατά σειρά επιτυχίας:

3 Απρ 2016

Ευχαριστήριο Νίκου Ελευθεριάνου για την επανεκλογή του

Αγαπητοί φίλοι Νεοδημοκράτες και Νέοδημοκράτισσες.
Θέλω σήμερα να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για την επανεκλογή μου στην θέση του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σαλαμίνας του κόμματός μας.
Επίσης να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου που όλη αυτή την περίοδο στήριξαν την νέα μου προσπάθεια αλλά και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που έδωσαν πραγματικά σήμερα τον καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.
Αύριο πια το πρωί θα σας ενημερώσουμε για τα τελικά αποτελέσματα και το ποιοι εκλέγονται.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαλαμίνας
Νίκος Ελευθεριάνος

210 46 74 061