21 Φεβ 2016

Μάνος Δερτούζος, Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!! Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΥΡΓΙΑΚΟΝ Ι!!!!

Αναδημοσίευση από, SALAMIS NEWS
ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Η Περιφέρεια Αττικής ξεπερνώντας κάθε όριο σεβασμού στο νησί μας, αγνοώντας επιδεικτικά τις διαχρονικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας, οι οποίες αναφέρουν όχι μόνο να επεκταθούν τα παρόντα ιχθυοτροφεία, αλλά μετά το πέρας των αδειών τους να φύγουν από τη Σαλαμίνα, εισηγείται θετικά στην επέκταση του ιχθυοτροφείου στο Πυργιακόνι!!!!
Η αλαζονική και φασιστική νοοτροπία που θέλουν να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς, αγνοώντας επιδεικτικά την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού της Σαλαμίνας δεν πρέπει να περάσει.
Στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου πρέπει να είμαστε όλοι εκεί πέρα από κόμματα και Δημοτικούς Συνδυασμούς!!!
Σας παραθέτω μέρος της πρόσκλησης του Περιφερειακού Συμβουλίου με το θέμα 17 που αφορά την επέκταση λειτουργίας του Ιχθυοτροφείου
Πρόσκληση συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής……

12 Φεβ 2016

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΤΡΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ, 
οι Παντελής Γαρείος, Μίτση Χριστοδούλου και Χριστίνα Μανδέκη, και παραμονή της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, θα απαγγείλουν ερωτική ποίηση του Ντίνου Κουμπάτη, και η επίσης συνεργάτις μας εξαίρετη αοιδός 
Μαρία Μπεγνή θα ερμηνεύσει ερωτικούς στίχους του, σε μουσική σύνθεση του αγαπημένου μας φίλου και σπουδαίου κύπριου μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Αρτέμη, στην τιμητική βραδιά που οργανώνει γι΄ αυτόν το "Μουσικοποιητικό Καφενείο".

Λεπτομέρειες για την ρομαντική και εύθραυστη αυτήν εκδήλωση, στην τέταρτη φωτογραφία μας, όπου και το διαφημιστικό της εκδήλωσης. Θα είμαστε όλοι εκεί! Ελάτε και εσείς!

9 Φεβ 2016

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκαν οι "ΟΡΝΙΘΕΣ" για παιδιά του Αριστοφάνη στο Δημαρχιακό Μέγαρο στις 31/01/2016 το βράδυ όπου βραβεύτηκε και η σκηνοθέτης κα Βίκυ Βιρβίλη

Οι "ΟΡΝΙΘΕΣ" του Αριστοφάνη για παιδιά σε διασκευή του ηθοποιού Δ. Ποταμίτη και επιμέλεια-διδασκαλία Βίκυς Βιρβίλη, παρουσιάστηκαν και εντυπωσίασαν στο Δημαρχιακό μέγαρο αίθουσα Δημ. Μπόγρη. 
Η προσπάθεια επιβραβεύτηκε από την Δήμαρχο Σαλαμίνας κα Ισιδώρα Νάννου η οποία τίμησε την κα Βίκυ Βιρβίλη και για την πολύχρονη προσφορά της.
Επιμέλεια της πραγματικά πετυχημένης εκδήλωσης, του προέδρου "Πολιτισμού και Περιβάλλοντος" κ. Κων/νου Μαριδάκη.

4 Φεβ 2016

Ότι νόμιμο… δεν είναι απαραίτητα και ηθικό κ Λένη πρόεδρε του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας!

Αναδημοσίευση από το, Salamis News
Πως και γιατί έγινε πρόσληψη υπαλλήλου γενικών καθηκόντων με 8μηνη σύμβαση στο Δ.Λ.Τ.Σ. και μάλιστα εργαζόμενου που διαμένει εκτός Σαλαμίνας; Χάθηκαν κ Λένη οι ντόπιοι άνεργοι; Ή μήπως με την κοινωνική σας πολιτική εξαφανίσατε και την ανεργία στο νησί ώστε να σας συγχαρούμε!
Όπως πληροφορούμεθα δημοσιεύσατε σε δυο εφημερίδες του Πειραιά (Κοινωνική και Δημότης) την προκήρυξη και σε καμιά εφημερίδα της Σαλαμίνας (φαίνεται πως οι Σαλαμινιώτικες εφημερίδες δεν σας είναι αρεστές για τους δικούς σας λόγους, αυτοί να το δούνε, τα ακούς Μιχάλη μου)!
Που και πως θα το μάθαιναν οι δικοί μας άνεργοι κ Λένη, πρόεδρε του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας;
Είναι οικογενειακή σας υπόθεση η διοίκηση του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας;