28 Ιαν 2016

Θλιβερή συνέχεια από την Δήμαρχο Σαλαμίνας και οδυνηρό ξεκίνημα για την νέα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Αγαπητοί συμπολίτες,
Κληθήκαμε σήμερα από το γραφείο της νεοεκλεγείσας Προέδρου, ύστερα από τηλεφωνική πρόσκληση, τρεις ώρες πριν την συνεδρίαση, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης δε, δεν υπήρχαν οι απαραίτητες εισηγήσεις των προς συζήτηση θεμάτων, προκειμένου να συζητηθούν και ληφθούν αποφάσεις επ’ αυτών.
Ανάμεσα στα αρνητικά ρεκόρ της Δημάρχου Σαλαμίνας είναι και αυτό των έκτακτων συνεδριάσεων τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και  της Οικονομικής Επιτροπής της οποίας και προεδρεύει.
Όπως αναφέρει  και η πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην δήλωση παραίτησης – ανεξαρτητοποίησης της «η συντριπτική πλειοψηφία των έργων και προμηθειών γίνονται με «πρόχειρους διαγωνισμούς» και «απευθείας αναθέσεις».

26 Ιαν 2016

Δήλωση με πολλά ερωτηματικά της απελθούσης προέδρου Δ.Σ. κας Λεμονιάς Καπετάνιου! “…Tέλος, με σεβασμό στην προσωπική μου διαδρομή και οικογενειακή μου παρακαταθήκη, ρητά σας δηλώνω ότι εγώ προσωπικά αρνούμαι να δηλώσω υποταγή στον Σουλτάνο…”

Αγαπητοί συνδημότες,
Στις 22-1-2015 μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό, κατέθεσα την ανεξαρτητοποίησή μου από την Δημοτική Παράταξη «Κοντά στον Δημότη», με την οποία είχα την τιμή να εκλεγώ με τις ψήφους σας, δημοτική σύμβουλος στις 18-05-2014.
Στόχος και σκοπός μου από την πρώτη μέρα της συμμετοχής μου στα πολιτικά δρώμενα ήταν είναι και θα είναι η -με όλες μου τις δυνάμεις- καλυτέρευση των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών του νησιού μας, της Σαλαμίνας μας.
Είμαι Κουλουριώτισσα επιστήμονας και μητέρα τριών νέων ανθρώπων και γι’ αυτό με νοιάζει σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε να σώσουμε ό,τι προλαβαίνουμε, να βελτιώσουμε ό,τι μπορούμε και όσο μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι ονειρευόμαστε.
Αυτά ήταν για μένα το διακύβευμα και το κίνητρο της συμμετοχής μου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και φυσικά δεν είμαι (ποτέ δεν υπήρξα άλλωστε) αιθεροβάμων για να θέλω όλα αυτά να τα πετύχουμε από τον σχεδόν ενάμιση χρόνο που διοικούμε.

22 Ιαν 2016

Υπέβαλαν σήμερα την παραίτηση τους και ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον συνδυασμό της Δημάρχου Ρούλας Νάννου η κα Λεμονιά Καπετάνιου-Παπαϊσιδώρου πρόεδρος Δ.Σ. Σαλαμίνας ως και οι Περικλής Βασιλικής και Αναστασία Τοπούζογλου-Μακρή

αναδημοσίευση από το Salamis News
Πριν από λίγη ώρα κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους από τον συνδυασμό “ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ” της Δημάρχου Σαλαμίνας Ρούλας Νάννου η πρόεδρος του Δ.Σ. Σαλαμίνας κα Λεμονιά Καπετάνιου ως και η κα Αναστασία Τοπούζογλου-Μακρή, αλλά και ο κ. Περικλής Βασιλικής διαφοροποιούμενοι έτσι στην από μακρού λαθεμένη πολιτική στα δημοτικά δρώμενα του τόπου μια και κρίνουν πως είναι έξω από τα προεκλογικά εξαγγελθέντα του συνδυασμού τους.

18 Ιαν 2016

Ενημέρωση Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Σαλαμίνας

Σας ενημερώνουμε, ότι η Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Σαλαμίνας, θα κόψει την πίτα της,
την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στις 12 το μεσημέρι
στα γραφεία της στη Σαλαμίνα, Γ. Λουκά και Σικελιανού 19 στον 1ο όροφο.
Προσκεκλημένοι όλοι οι φίλοι και τα μέλη στης οργάνωσης, θα χαρούμε να σας δούμε και να ανταλλάξουμε ευχές για καλή χρονιά.
Με εκτίμηση,
ο πρόεδρος της Τ.Ο. Σαλαμίνας
Νίκος Ελευθεριάνος

210 46 74 061

11 Ιαν 2016

Ενημέρωση Τ.Ο. ΝΔ. Σαλαμίνας για τα τοπικά αποτελέσματα

Αφού πρώτα ευχαριστήσουμε τόσο τους εθελοντές, όσο και τους πολυπληθείς φίλους και μέλη του κόμματος που αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες ήρθαν να εκφράσουν την δημοκρατική τους άποψη στο ερώτημα, ποιος θα είναι ο αυριανός κομματικός αρχηγός, να σας ενημερώσουμε:
Αποτελέσματα της Κυριακής 10/01/2016 στον Δήμο Σαλαμίνας
·                     Βαγγέλης Μεϊμαράκης: 54,46%
·                     Κυριάκος Μητσοτάκης: 45,54%
Η διοίκηση της Τ.Ο. ΝΔ Σαλαμίνας ευχαριστεί επίσης όλους όσους βοήθησαν για την άψογη διεξαγωγή των κομματικών εκλογών στο νησί μας.
ο πρόεδρος της Τ.Ο. Σαλαμίνας
Νίκος Ελευθεριάνος
210 46 74 061


5 Ιαν 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ.Ο. Σαλαμίνας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ.Ο. Σαλαμίνας
Σαλαμίνα 05/01/2016
Η Τ.Ο. της Ν.Δ. Σαλαμίνας σας ενημερώνει ότι η διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος θα γίνει αυτή την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.
Η διεξαγωγή των εκλογών θα γίνει στα ίδια εκλογικά τμήματα Σαλαμίνας και Αμπελακίων όπως και την προηγούμενη φορά.
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα και ψηφίζουν μόνον οι φίλοι και τα μέλη που ψήφισαν και την τελευταία φορά χωρίς την καταβολή των 3 Ευρώ.
Με εκτίμηση,
ο πρόεδρος της Τ.Ο. Σαλαμίνας
Νίκος Ελευθεριάνος

210 46 74 061

4 Ιαν 2016

H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΗΝΙΩΝ κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Τετάρτη 6/1/2016 στις 12 το μεσημέρι και προσκαλεί τους κατοίκους των Σεληνίων

Σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων.