31 Αυγ 2011

ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΟΒΣ





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΟΒΣ
  • Βρισκόμαστε την ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι η έναρξη μαθημάτων του 6ου Σχολείου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας, είναι την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:00 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ.
  • Τα μαθήματα είναι διάρκειας 8 Εβδομάδων και θα πραγματοποιούνται, τα μεν Θεωρητικά κάθε Δευτέρα απόγευμα, επί τρίωρο, τα δε Πρακτικά κάθε Σάββατο πρωί (εξάσκηση εν πλω), επί οκτάωρο.
  •  Οι καθηγητές των θεωρητικών μαθημάτων είναι επιστήμονες μέλη του ΝΟΒΣ, με γνώση και εμπειρία στα αντικείμενα που διδάσκουν.
  • Ο εκπαιδευτής των πρακτικών μαθημάτων, μέλος του ΝΟΒΣ, είναι διπλωματούχος από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, με σημαντική εμπειρία.
  • Οι απόφοιτοι μετά από γραπτές εξετάσεις αποκτούν Δίπλωμα αναγνωρισμένο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Καθημερινά 19:00 έως 20:00 στις Εγκαταστάσεις ΝΟΒΣ

ή στο τηλέφωνο 6945100607


29 Αυγ 2011

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής επιτροπής για πεμπτη 11-08-2011 στις 11:30πμ



EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ Δ.Σ.- Δ. Ε. 


Σαλαμίνα 4 - 8 - 2011
Αριθμ. Πρωτ: 21221
24η   Συνεδρίαση 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προς  κ. ΣΟΦΡΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
τ. Δήμαρχο Σαλαμίνας
Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10 να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Σαλαμίνος την ερχόμενη ΠΕΜΠΤΗ 11-8-2011 και ώρα 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 24ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 30/08/2011 στις 7μμ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                      Σαλαμίνα  26-8-2011
ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ                                Αρ.Πρωτ: -22465   -
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  24ης  ΤΑΚΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 
Προς
Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 Ν. 3852/2010  να σας καλέσουμε σε Τακτική  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 30η - 8 -2011   ημέρα ΤΡΙΤΗ  και ώρα 19.00  στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

24 Αυγ 2011

Απάντηση του τέως Δημάρχου Σπύρου Σοφρά στην ανακοίνωση που μοίρασε ο Δήμος ενόψει της κατασκευής του φρεατίου σύνδεσης και των συνδέσεων που είναι πλέον γεγονός στη πόλη της Σαλαμίνας


Αγαπητοί,  Συνδημότισσες  Συνδημότες

Σε όλους σας είναι γνωστή η μεγάλη προσπάθεια, που έγινε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή για τη κατασκευή του έργου της αποχέτευσης της πόλης μας ,ένα έργο που έχει περάσει στη συνείδησή σας  ως έργο του Σπύρου Σοφρά.

 Από τις αρχές του 2008 και από το μηδέν, μέσα σε δυόμιση χρόνια σκάφτηκε όλη η Κούλουρη.  Σαράντα τέσσερεις χιλιάδες  μέτρα δικτύου του δευτερεύοντος αγωγού και με τα δυο συστήματα (βαρυτικό και vacuum),τα δυο αντλιοστάσια στο Φλαμίνγκο και στο κέντρο νεότητας,  και το κεντρικό φρεάτιο σύνδεσης, ήδη δρομολογημένο και ήδη εφοδιασμένο με όλες τις σχετικές άδειες και εγκρίσεις,  είναι το σύνολο του μεγαλύτερου έργου που έγινε στον τόπο μας, ενός έργου που έχει  ολοκληρωθεί σε ποσοστό 90% (και κατά δήλωση του  Δημάρχου, κ. Τσαβαρή).

22 Αυγ 2011

εμπρησμός εντός κατοικημένης περιοχής Βροντού, θυσία 3-4 στρέμματα δάσους για 3-4 μπριζόλες


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ "Ε.Σ.Σ.Α.Κ"

Χθες   21-8-11 στις  12.10  είχαμε  εκδήλωση  πυρκαγιάς  στην  περιοχή  της  Βροντούς.

Η  φωτιά  τέθηκε  υπό  έλεγχο  πολύ  γρήγορα  χάρις στην  άμεση  επέμβαση  του  Π.Σ. και  των  εθελοντών. Η πυρκαγιά  οφείλονταν  σε  αμέλεια  κατοίκου της  περιοχής που άναψε  φωτιά  για  ψησταριά. Κάηκαν  3-4 περίπου  στρέμματα  με  χόρτα, ελιές και πεύκα  εντός  κατοικημένης  περιοχής.

Το  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ  ΣΩΜΑ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ - "Ε.Σ.Σ.Α.Κ" συμμετείχε   με  1  πυροσβεστικό  όχημα  6 οχήματα  υποστήριξης  και 8 μέλη.


20 Αυγ 2011

Ύποπτο μπαράζ πυρκαγιών την νύχτα στην Σαλαμίνα


ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ
Μπαράζ  πυρκαγιών  σήμερα  20-8-11 στην  Σαλαμίνα,  από  τις  02.00  έως  τις  05.00  εκδηλώθηκαν  4  πυρκαγιές  κατά  σειρά  α/ στον  Προφήτη  Ηλία  που  πήρε  διαστάσεις και  απείλησε  και  σπίτια,  β/  δυο  πυρκαγιές  στο  Ρέστη  σε  σχετικά  μικρή  απόσταση μεταξύ τους, και γ/ στον  Αγ. Θεράποντα   στην  περιοχή  του  Αγ. Νικολάου.  Υπήρξε  μεγάλη  κινητοποίηση  από  το  Π.Σ.   που  ενισχύθηκε  από  5  οχήματα  που  έφτασαν από  τον  Πειραιά  με  επικεφαλή  τον  διοικητή  Πυροσβεστικών  Υπηρεσιών της πόλεως  του Πειραιά. Επίσης  συμμετείχε  και  1  Πυρ. Όχημα  του Nαυσταθμου  Σαλαμίνας καθώς και  υδροφόρο  του  Δήμου  Σαλαμίνας.   Μεγάλη ήταν  και  η  συμβολή των  Εθελοντών  που  από  την  πρώτη  στιγμή βρέθηκαν  στα  σημεία  που  εκδηλωθήκαν  οι  πυρκαγιές και  συνέχισαν  μέχρι  τις  πρωινές  ώρες  τις  περιπολίες  για  την  αποτροπή  νέων  πυρκαγιών, όλες  οι  ενδείξεις  δείχνουν  ότι  οι  πυρκαγιές  οφείλονταν  σε  εμπρησμό.

Το  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ  ΣΩΜΑ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ  συμμετείχε  στην  κινητοποίηση  με  1  πυροσβεστικό  όχημα  3  οχήματα  υποστήριξης  και 5  μέλη.


18 Αυγ 2011

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ


  • Τη Κυριακή 21 Αυγούστου 2011 και ώρα 20.00 έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση του Συλλόγου στο γήπεδο Αμπελακίων. Θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές και το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ακολουθήσουν την επόμενη μέρα, από το προπονητή Βαγγέλη Ντάγκα.
  • Ο Ε.Π.Ο.Σ. ανακοινώνει τις μεταγραφές των παρακάτω ποδοσφαιριστών :

Καλιότσος Μιχαήλ Τερματοφύλακας 36 ετών από Α.Ε. Σαλαμίνας - Σαρινάκης Γεώργιος Μέσος 18 ετών από Αμπελακιακό - Λουκάς Ζαχαρίας Επιθετικός 25 ετών από Αμπελακιακό - Νηφάκος Γεώργιος Επιθετικός 16 ετών από Αμπελακιακό - Δελαλής Στέλιος Αμυντικός 24 ετών από Χανιά Κρήτης.

  • Ο Ε.Π.Ο.Σ. ευχαριστεί τον Αμπελακιακό και προσωπικά τον Πρόεδρό του κ. Φαφούτη για την υποδειγματική συνεργασία κατά τη μεταγραφική περίοδο.


16 Αυγ 2011

ΛΥΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΜΗΡΟΙ


Η Κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή προς ψήφιση το Νομοσχέδιο για την «τακτοποίηση» των αυθαιρέτων, πανηγυρίζοντας μάλιστα και προσπαθώντας να πείσει  ότι θέλει να λύσει ένα μεγάλο διαχρονικό πρόβλημα προς όφελος των αδυνάτων οικονομικών πολιτών.
Στην ουσία ντύνει με περιβαλλοντικό μανδύα μία βαριά εισπρακτική ρύθμιση σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία εις βάρος των φτωχών και μικρομεσαίων.
Το κατατεθέν προς ψήφιση νομοσχέδιο δεν θέλει να λύσει το πρόβλημα των αυθαιρέτων. Στην ουσία θέλει να συνεχίσει να έχει και μάλιστα σε πολύ περισσότερη άγρια μορφή, πολιτικούς αλλά αυτή τη φορά και οικονομικούς ομήρους,  χιλιάδες πολίτες, που στην μεγάλη πλειοψηφία τους  είναι φτωχοί βιοπαλαιστές.
Το νομοσχέδιο κάνει σαφή διάκριση σε αυθαίρετα τα οποία βρίσκονται εντός σχεδίου με εκείνα που βρίσκονται εκτός σχεδίου και τα μεν πρώτα τα ρυθμίζει για 40 χρόνια, τα δε δεύτερα τα «τακτοποιεί» για 20 χρόνια, ενώ συγχρόνως οι οικονομικές επιβαρύνσεις είναι σχεδόν τριπλάσιες για τα εκτός σχεδίου.
Για πρώτη φορά το  ίδιο αδίκημα  έχει δύο διαφορετικές ποινές με τεράστια απόκλιση!!.
Επιβάλει πρόστιμα στα εκτός σχεδίου τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα από τα διατηρητέα πρόστιμα προ του 2003!! ποσά τα οποία θα φθάσουν ακόμη και τις 30.000 ευρώ και τα οποία θα κλιθεί ο πολίτης να πληρώσει σε 14 μήνες!!!.
Το ίδιο νομοσχέδιο αφήνει  «παράθυρο» για αυτούς που θα θελήσουν να έχουν ρύθμιση για 40 χρόνια, όπου καλείται ο πολίτης να αγοράσει άλλο οικόπεδο όμορο ή στον Δήμο που ανήκει το αυθαίρετο, άρτιο και οικοδομήσιμο, για να συμπληρωθεί η υπολειπόμενη αρτιότητα!
Περισσότερο προκλητική ρύθμιση για αυτούς που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα δεν υπάρχει.
Τακτοποιεί τους λίγους και προνομιούχους, που έχουν οικοδομήσει σε μεγάλες εκτάσεις 2,3 στρέμματα, ενώ αγνοεί όλους αυτούς την μεγάλη πλειοψηφία που έχουν κτίσει σε 200 και 300 τ.μ οι οποίοι για να αγοράσουν την υπολειπόμενη αρτιότητα 3,8 στρέμματα χρειάζονται μία περιουσία.
Για πρώτη φορά στην ιστορία των ενστάσεων που καλείται ενίοτε να κάνει ο πολίτης για οποιοδήποτε θέμα, πρέπει να πληρώσει παράβολο 500 και  1000  και 2000 ευρώ. Νομίζει άραγε η Κυβέρνηση ότι ο μικροσυνταξιούχος που είναι και η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών τουλάχιστον στη Σαλαμίνα, έχει την δυνατότητα να πάρει από το ταμείο του αυτά τα χρήματα;
Ρωτήσανε εάν τα χρήματα αυτά υπάρχουν  μετά την φοροεισπρακτική επιδρομή που έχει δεχτεί ο πολίτης τα δύο τελευταία χρόνια;
Το νομοσχέδιο αφήνει ασάφεια τι θα γίνει με αυτούς που έχουν νομιμοποιήσει επί Τρίτση, ενώ για τους χιλιάδες πολίτες που έχουν κτίσει σε «φερόμενες δασικές εκτάσεις» που σήμερα αποτελούν οικισμοί πρότυπο με την βοήθεια της πολιτείας, όχι μόνο δεν κάνει αναφορά για λύση του προβλήματος, αλλά αντίθετα ο νομοθέτης με πλήρη προχειρότητα,  άγνοια της πραγματικότητας και  κυνικά ανεπίτρεπτο τρόπο, αναφέρει ως κατεδαφιστέες αυτές τις περιπτώσεις, δημιουργώντας πανικό σε χιλιάδες πολίτες.
Σε αυτή την πρωτοφανή οικονομική επίθεση που δέχεται ο φτωχός στην πλειοψηφία πολίτης για να «τακτοποιήσει» το αυθαίρετο κτίσμα του,  έρχεται και ο Διοικητής του ΙΚΑ ο οποίος δηλώνει ότι το ταμείο του ΙΚΑ θα απαιτήσει τα ένσημα της οικοδομής που ανέρχονται από 7.500 έως 9.500 ευρώ!!!.
Καλείται η Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, διότι με την παρούσα κατάσταση όπως έχει το Νομοσχέδιο δεν θα πάει κανείς να δηλώσει το κτίσμα του και τα εισπρακτικά αποτελέσματα που περιμένουν θα είναι τραγικά.
Αυτό που αποδεικνύεται με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο το μόνο που ενδιαφέρει την Κυβέρνηση είναι πόσα χρήματα θα εισπράξει και όχι να λύσει το μεγάλο διαχρονικό πρόβλημα των αυθαιρέτων, που όλες οι Κυβερνήσεις είναι συνυπεύθυνες μαζί με τον πολίτη για την δημιουργία του.
Οι σημερινές δραματικές οικονομικές συγκυρίες που ζουν οι πολίτες και περισσότερο οι ασθενέστερες οικονομικές τάξεις είναι αδύνατον να ανταποκριθούν σε αυτήν την προκλητικά άδικη ρύθμιση.
Κάνουμε έκκληση σε όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων και ειδικότερα τους βουλευτές Β Πειραιά  να προσεγγίσουν το πρόβλημα με σύνεση και ρεαλισμό, να «παγώσουν» τις διαδικασίες ψήφισης του νομοσχεδίου και να βρεθεί μία λύση επίλυσης των αυθαιρέτων κτισμάτων και εκείνων που βρίσκονται σε «φερόμενες δασικές», που θα βασίζεται στην αξιοπρέπεια του πολίτη και όχι στην αιώνια ομηρία του ιδίου και των παιδιών του.
Μάνος Δερτούζος
Πρόεδρος Πανσαλαμινίου Συλλόγου
για την επίλυση του δασικού προβλήματος
Δημοτικός Σύμβουλος

12 Αυγ 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΟΥΛΑΣ ΝΑΝΝΟΥ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    ΡΟΥΛΑΣ  ΝΑΝΝΟΥ
Σαλαμίνα,  11 Αυγούστου 2011
Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της 1ης  Αυγούστου,  συζητήθηκε η πρόταση του Δημάρχου να ενταχθεί ο Δήμος στις διατάξεις του άρθρ. 49 του Ν.3943/2011 για την αναχρηματοδότηση του χρέους προς το Τ.Π.&Δ ύψους 11.102.891 ευρώ, επιλέγοντας μάλιστα την μέγιστη περίοδο αποπληρωμής που είναι τα 25 χρόνια.
Η συζήτηση ήταν αποκαλυπτική των προθέσεων και επιδιώξεων  της Δημ. Αρχής όσον αφορά τη διαχείριση του συνολικού χρέους του Δήμου.
Για νοικοκύρεμα και εξυγίανση, ούτε σκέψη βέβαια να γίνεται.
Είναι φανερό πλέον, ότι εκείνο που επιδιώκει η σημερινή Δημ. Αρχή είναι να τεθεί στη διάθεσή της όσο περισσότερο ζεστό χρήμα γίνεται, χωρίς να νοιάζεται για τις επιπτώσεις που θα προκύψουν για το Δήμο εξαιτίας των αποφάσεων που θα πρέπει να ληφθούν για το επιδιωκόμενο. 

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Η Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας) συμμετείχε στο φετινό πρόγραμμα  εορτασμού των ΑΙΑΝΤΕΙΩΝ  με παρουσίαση από τον πρόεδρο της του θέματος «Αστρονομία  Για Όλους».

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας  Αιαντειου Κο  Γιάννη Μπουτση για την πρόσκληση συμμετοχής ως επίσης και την οργανωτική επιτροπή.

Ευελπιστούμε  σε και σε Μελλοντικές  συνεργασίες.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε.

                                             ΜΕ     ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κ.ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                                                Π. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Μαραθώνιος ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ στις 4 του Σεπτέμβρη στην Γυάλα


Μετά από πολύ σκέψη, θα τολμήσουμε!
Κάτι μάλλον αλλάζει στο νησί μας & γνωρίζουμε ότι είσαστε δίπλα μας.
Για πρώτη φορά ο κόλπος της Γυάλας θα αγκαλιάσει ζεστά, πολλούς αθλητές τού ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ. Τα παιδιά μας. Η ευχή & προσδοκία είναι να μαζευτούμε και να περάσουμε καλά!
4 Σεπτέμβρη θα σας δούμε στα φιλόξενα νερά μας
Όλοι ευπρόσδεκτοι. Αθλητές & μη. (Υπάρχει και ο μαραθώνιος ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ανεξαρτήτου ηλικίας και σκάφους, με έπαθλο 1 σκάφος κανόε-καγιάκ!)
ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΑΛΑΣ
¨ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ¨
Υπευθ. δημ. σχέσεων
Ν. Παληκαράς
210-4664548


11 Αυγ 2011

“Έσπασε όλα τα ρεκόρ στα προγνωστικά οι χθεσινές προβλέψεις του “L A K Y - B E T”


Ανάσα για πολλούς παίκτες του στοιχήματος σήμερα με άμεση εξαργύρωση πολλών κερδών στο πρακτορείο της κας Καμπίτη στο κέντρο της Σαλαμίνας
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους παίκτες του στοιχήματος. Από ότι γνωρίζουμε η συνεργασία της κας Καμπίτη είναι άμεση με το laky-bet με καθημερινές αναρτήσεις προγνωστικών στον πίνακα ανακοινώσεων του πρακτορείου της που βρίσκετε στην Γ. Λουκά 15 ( Πρώην παλιά εφορία)
Έτσι στα προγνωστικά της 9ης Αυγούστου 2011 έδωσε, 10 στα 11 !!!
·         21:00 -100—ΑΜΙΑΝ --- ΧΑΒΡΗ ------- 1 απόδοση 2,25 ok
·         21:00 -101---ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΒΑΝ------1 απόδοση 1,55 ok
·         21:00 -103---ΜΠΟΥΛΟΝ – ΣΕΝΤΑΝ---2 αποδοση 2,65 ok
·         21:30 -108---ΦΟΡΦΑΡ—ΜΟΡΤΟΝ---2 αποδοση 1,90 ok
·         21:45 -124---ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ---ΤΡΑΝΜΙΡ—over αποδοση 1,75 ok
·         21:45 -126---ΠΛΙΜΟΥΘ----ΜΙΛΓΟΥΟΛ---2 αποδοση 1,85 ok
·         21:45 -136….ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ--ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ—2 αποδοση 1,85 ok
·         21:45 -138---ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ—ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ---2 χάθηκε (no)
·         21:45 -144----ΦΟΛΚΕΡΚ----ΝΤΑΝΤΙ------1 αποδοση 2,40 ok
·         21:00 -104---ΝΑΝΤ—ΣΑΤΟΡΟΥ---under ΟΚ Αποδοση 1,55 ok
·         21:45 -115…ΛΙΝΤΣ---ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ---over ΟΚ Αποδοση 1,65 ok
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις προβλέψεις του πρακτορείου και του Laky Bet και πολλά, πολλά κέρδη στους παίχτες.

7 Αυγ 2011

Μυστική διπλωματία σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου


Στη συνεδρίαση της 1ης Αυγούστου και στα θέματα προ ημερήσιας διάταξης, η κα Μεαγκώφ έφερε θέμα για συζήτηση, σχετικό με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Βλητικού Σταθμού, επικαλούμενη έγγραφο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου (ΚΕΔ). {ανάγνωση εγγράφου εδώ}
Ο δήμαρχος ο οποίος αιφνιδιάστηκε από την παρουσίαση του εγγράφου, στη συζήτηση που έγινε, είπε ότι, γνωρίζει το θέμα, ότι βρίσκετε σε συμφωνία με το ΓΕΝ και ότι εν όψει της παραχώρησης της νήσου Αγίου Γεωργίου, δεν κρίνει σκόπιμο στη παρούσα φάση να μπει σφήνα ο Δήμος στη διεκδίκηση του Βλητικού Σταθμού από το ΓΕΝ.
Αυτή η μυστική συμφωνία-διπλωματία αποτελεί απόδειξη τοπικής μειοδοσίας.
Ο Βλητικός Σταθμός είναι μία περιοχή που αποτελεί ζωτικό χώρο της πόλης της Σαλαμίνας, είναι αδιανόητο να επιτρέψουμε στην ΚΕΔ να προχωρήσει σε οποιαδήποτε μορφή αξιοποίησής της, επιβάλλονται άμεσα κινητοποιήσεις του Δήμου προς την ΚΕΔ.
Σύμφωνα με την πρόταση του τέως δημάρχου κου Σοφρά «επιτροπή από τον Δήμαρχο και του επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων που να χειριστούνε το Θέμα και την διεκδίκηση του χώρου από την ΚΕΔ». Ως έσχατο βήμα στη διεκδίκηση του χώρου δεν θα πρέπει να απορριφθεί η αγορά του από το Δήμο.

4 Αυγ 2011

Δηλαδή αν πούμε ότι αυτό είναι "ξεφτίλα" θα είναι εξύβριση;



Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ιντερνετικής δραστηριότητας που ενοχλεί τα καθεστώτα σε ολόκληρο τον κόσμο :
-Στις 14 Μαϊου 2008, ο Καραμανλής πούλησε το 3% του ΟΤΕ στους Γερμανούς, έναντι 442 εκ.ευρώ. (148 εκ.ευρώ, για κάθε 1%).
-Στις 10 Ιουλίου 2011, ο Παπανδρέου πούλησε το 10% του ΟΤΕ στους Γερμανούς, έναντι 391 εκ.ευρώ (39 εκ.ευρώ για κάθε 1%).
Όταν ο Καραμανλής πουλούσε 150 εκατομμύρια τον πόντο, ο Παπανδρέου μιλούε για "απιστία" και ο Πάγκαλος ζητούσε να μπει φυλακή ο Καραμανλής, που ξεπουλούσε, με μόνο 150 εκατομμύρια τον πόντο (1%). Όπως βλέπετε στο πρωτοσέλιδο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, το ΠΑΣΟΚ έλεγε "εκχωρείται έναντι πινακίου φακής, θα το πολεμήσουμε"

φυσικά δεν μπορούσε να λείπει ο Καρχιμάκης, ο οποίος απολάμβανε τη σοσιαλιστική ξύλινη επίθεση, από αυτές που κάνει το ΠΑΣΟΚ όταν είναι στην αντιπολίτευση και αρέσουν στα κομματόσκυλα


Ας μείνουμε όμως στο "θα το πολεμήσουμε" του ΠΑΣΟΚ το 2008.
Όχι μόνο ζητούσαν να πάει φυλακή ο Καραμανλής, αλλά διαβεβαιωναν ότι θα "πολεμούσαν" την μεταβίβαση του 3% στη Deutsche telecom, δηλαδή θα προσπαθούσαν να την ακυρώσουν.
Και καλά, όταν ήταν αντιπολίτευση, δικαιολογημένοι. Δεν μπόρεσαν να γυρίσουν πίσω στο δημόσιο το ποσοστό που πούλησε ο Καραμανλής.
Τώρα που βγήκε ο Παπανδρέου, δεν ήταν λογικό να πάρει πίσω αυτά που "ξεπούλησε" ο Καραμανλής; Όχι μόνο δεν πήρε πίσω αυτά που ξεπούλησε ο Καραμανλής, αλλά πούλησε κι άλλο 10% στο 1/3 της τιμής Καραμανλή !
Ε, αυτό, εγώ ο ανεξάρτητος πολίτης, το λέω "ξεφτίλα"
Πρέπει να διωχθώ ποινικά κ.Παπαϊωάννου; Πρέπει να κλείσουν τα ιντερνετικά στέκια, τα οποία είναι τα μοναδικά που λένε την αλήθεια;
Αυτό δεν σας ενοχλεί; Ποιό κανάλι ας πούμε θα θύμιζε το βίντεο με τον Καρχιμάκη; (τις επιστολές Δούκα που θεωρητικά βλάπτουν τον Καραμανλή όμως τις θυμηθήκανε !!!!!)
Αν δεν υπήρχε το ιντερνετ θα θύμιζε κανείς στον ελληνικό λαό τι μπαρούφες λέγατε προεκλογικά ;
Αυτό δεν είναι που σας ενοχλεί;
Το ότι ο πολίτης/επισκέπτης των blogs, forums, sites, βλέπει όλες τις πλευρές του νομίσματος, όλες τις απόψεις και με πιό οξυμένη κρίση, αποφασίζει;
Αλλά εσείς θέλετε να ενημερώνονται οι Έλληνες από απόλυτα ελεγχόμενα μέσα. Θα θύμιζε ποτέ το MEGA τι λέγατε μόλις 3 χρόνια πριν;
Αυτό δεν είναι που φοβάστε;
Βασίλης Προκοπίδης