30 Ιουλ 2011

ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΚΙΝΗΣΗ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ  «ΓΟΥΒΑ ΜΠΑΤΣΙ»
ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 
Τον Μάρτιο του 2011 η κίνηση δράσης πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. προχώρησε σε αίτηση-καταγγελία προς την Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής για την παράνομη χωματερή στην περιοχή «Γούβα-Μπατσί». Προσκομίσαμε στοιχεία  που δείχνουν ότι ένας ολόκληρος τεχνητός λόφος έχει δημιουργηθεί από μπάζα, σκουπίδια κι ενδιάμεσες επιχωματώσεις ένα περίπου χιλιόμετρο πριν το λατομείο Αγγέλου σε οικόπεδο που φέρει στην είσοδο αλυσίδα και την πινακίδα «οδός Διοικητού Γαρίου».
Απευθυνθήκαμε στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος διότι είναι αρμόδια να υποδείξει τις απαιτούμενες ενέργειες για να απομακρυνθούν τα σκουπίδια και τα απόβλητα το ταχύτερο δυνατό με κόστος φυσικά των υπευθύνων και να επιβάλλει και διοικητικές κυρώσεις.
Παρά τις συγχωνεύσεις, τις περικοπές και το ξεχαρβάλωμα τέτοιων κοινωνικών υπηρεσιών που έφερε ο «Καλλικράτης», οι υπάλληλοι της εν λόγω υπηρεσίας έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία και ζήλο κι έτσι στις 10 Ιουνίου πραγματοποίησαν επί τόπου έλεγχο. Τα αποτελέσματα της αυτοψίας αναφέρονται στο έγγραφό τους που από την 1η Ιουλίου έχει σταλεί στον Δήμο Σαλαμίνας, στο Α/Τ Σαλαμίνας, στην Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου  και στον αντιπεριφερειάρχη Νήσων. 
Σύμφωνα με την αναφορά του ελέγχου:

  1. Διαπιστώθηκε ότι σε μεγάλη υψομετρική διαφορά από το δημοτικό δρόμο έχουν εναποτεθεί μεγάλες ποσότητες ογκωδών στερεών αποβλήτων.
  2. Βεβαιώνεται ότι αυτή η δραστηριότητα γίνεται παράνομα και συνιστά παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.
  3. Υποστηρίζεται ότι εγκυμονεί κινδύνους για τους περιοίκους, υποβαθμίζει και αλλοιώνει το περιβάλλον.
  4. Αναφέρεται ότι οι ιδιοκτήτες  και κάθε κατά νόμο υπόχρεος πρέπει να προβεί άμεσα στον καθαρισμό και αποκατάσταση του χώρου.
  5. ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Α/Τ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ , ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
www.naymaxha.wordpress.com &  naymaxha@gmail.com


29 Ιουλ 2011

Η άποψη του PERIVOS για τις υδατοκαλλιέργειες και το νταμάρι


ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
Στο  τελευταίο περιφερειακό  συμβούλιο  τέθηκε το θέμα των υδατοκαλλιεργειών και της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) που πρόκειται να υπογραφεί. 
Η περιφέρεια εξέφρασε τη συνολική αντίθεση της στην ΚΥΑ όσο αφορά τον τρόπο με τον οποίο αυτή εκπονήθηκε καθώς και για το ότι αγνοήθηκε πλήρως σαν βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης.
Παράλληλα ζητάει από τα αρμόδια υπουργεία την εξαίρεση του Πόρου και των Μεθάνων από την ΚΥΑ ως τουριστικές περιοχές.  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η περιφέρεια δεν αποφασίζει, ούτε καν γνωμοδοτεί. 
Σε αντίθεση με τη Σαλαμίνα, στον Πόρο δημοτική αρχή και κάτοικοι σύσσωμοι αντιδρούν στην ΚΥΑ κάτι το οποίο δε συμβαίνει στο νησί μας, παρά τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και τις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης κατά την πρόσφατη συγκέντρωση του Perivos. 
Σας πληροφορούμε ότι η ΚΥΑ δεν θα υπογραφεί τώρα αλλά θα πάει εκ νέου σε δημόσια διαβούλευση.  Ο Perivos θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στη δημιουργία Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών στο νησί μας με τη συλλογή υπογραφών (πάνω από 2000 υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί ήδη), και με όποια άλλη μορφή κινητοποιήσεων κρίνουμε απαραίτητη, περιμένοντας παράλληλα τις κινητοποιήσεις που είχε προαναγγείλει και οφείλει να κάνει η δημοτική αρχή. 
Ελπίζουμε στον αγώνα αυτόν να μην μείνουμε μόνοι. 

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΓΟΥΒΑ ΜΠΑΤΣΙ»
Στο ίδιο περιφερειακό συμβούλιο εγκρίθηκε μία μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του νταμαριού στη θέση «Γούβα – Μπατσί». 
Υπέρμαχος στην ψήφιση ήταν ο «δικός μας» περιφερειακός σύμβουλος.  
Όμως αυτό δεν αλλάζει το πόρισμα της δημοτικής επιτροπής όπου συμμετείχαμε και περιμένουμε τα αποτελέσματα των ενεργειών του δημάρχου, ο οποίος έχει εξουσιοδοτηθεί από το δημοτικό συμβούλιο και δεσμευτεί να ενεργήσει για να εφαρμοστεί η απόφαση, απαιτώντας από όλες τις αρμόδιες αρχές την εφαρμογή των νόμων. 
Κατανοώντας την αγωνία των εργαζομένων στο λατομείο δεν είμαστε κατά της εργασίας, αλλά είμαστε εναντίον της κάθε ασυδοσίας που καταστρέφει τον τόπο μας.

 Σημείωση Admin,
Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι παρά τις συχνές προκλήσεις των blogs, ο δήμαρχος μέχρι σήμερα σιωπά γιατί προφανώς κάτι έχει στο μυαλό του που για δικούς του λόγους δεν θέλει να μας ανακοινώσει. Τον περιμένουμε να μάθουμε τις σημερινές του απόψεις, γιατί τις προεκλογικές του τις κατέχουμε και θα σας τις υπενθυμίσουμε όταν έλθει η ώρα.

26 Ιουλ 2011

Αλήθεια δήμαρχε, από πότε το γραφείο τύπου του δήμου είναι και γραφείο δημοσίων σχέσεων του… … επιδοτούμενου συλλόγου; Μήπως λέω μήπως έχασες το μέτρο;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
2Ο   ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2011 

Το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Σαλαμίνας συνεχίζοντας το έργο του διοργάνωσε  μια πολιτιστική γιορτή για το νησί μας.
Με την πεποίθηση ότι ο πολιτισμός μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο Έλληνες, Κύπριοι, Σλοβάκοι,  Ιταλοί με την υποστήριξη του Δήμου Σαλαμίνας και του Δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή έγιναν γέφυρα πολιτισμού και συμμετείχαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην ιστορική Σαλαμίνα.
Η τελετή λήξης έγινε στις 24 – 7 - 2011 στο Ευριπίδειο Θέατρο με την χορευτική παράσταση των συγκροτημάτων.
Ο Δήμαρχος κ. Τσαβαρής τίμησε τις συμμετέχοντες χώρες με επάργυρα πιατίδια που απεικόνιζαν την Σαλαμίνα ενώ παράλληλα τους παρέδωσε το γνωστό βιβλίο του Barry Straus με θέμα την «Ναυμαχία της Σαλαμίνας».
Γραφείο Τύπου Δήμου Σαλαμίνας

Ο «ιπτάμενος Ολλανδός» και στο Λονδίνο, από ταξίδια καλά πάμε….


Προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε στις 29 - 6 - 2011 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, αποδεχόμενος την πρόσκληση της κ. Λαιμού Χρυσάνθης, στο Λονδίνο. Ο σκοπός του ταξιδιού ήταν οι πολύτιμες επαφές με παράγοντες που θα προωθήσουν και θα αναδείξουν την Ιστορική κληρονομιά του Νησιού.
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής μίλησε στο St James Palace. Στον λόγο του έκανε μια ιστορική αναδρομή επισημαίνοντας ότι το Ελληνικό πνεύμα βρίσκει τις ανθρώπινες αξίες και την δημοκρατία που συνυπάρχει με αυτές στο πολιτισμό και στη παράδοση.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην Ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Ένας από τους σημαντικούς σταθμούς της Ιστορίας σε έναν αμυντικό πόλεμο εναντίων των Περσών. Μια καθοριστική μάχη για τον Ελληνικό και όχι μόνο πολιτισμό για την ελευθερία και την Δημοκρατία της Ελλάδος και μια από τις σπουδαιότερες ναυτικές συγκρούσεις στην ιστορία.
Με την συμπαράσταση και την συμμετοχή της η κ. Λαιμού συμβάλλει προκειμένου να εορτάσει με κάθε λαμπρότητα το Ιστορικό γεγονός της «ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» στις 29η Σεπτεμβρίου το νησί μας και η Ελλάδα.

Μηχάνημα πλυσίματος κάδων απέκτησε και ο δήμος Σαλαμίνας


Ο Δήμος Σαλαμίνας  στην προσπάθειά να αποδώσει τα μέγιστα στον τομέα της καθαριότητας και της δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο που οι ανάγκες είναι πολλαπλάσιες στον καθαρισμό και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων. Ένταξε στο στόλο καθαρισμού το «καδοπλυντήριο» ( ΜΕ 95202 χωρητικότητας 4 Μ 3 νερού).

Μετά από προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή παραδόθηκε το όχημα πλυντήριο σε άριστη κατάσταση προκειμένου να εξυπηρετήσει την καθαριότητα των πολιτών τηρώντας την προεκλογική του δέσμευση.

25 Ιουλ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ BLOGGERS


Για άλλη μια φορά οι γνωστοί λασπολόγοι - συκοφάντες προσπαθούν με υποβολιμαία και κατευθυνόμενα κείμενα να αποτυπώσουν την αρρωστημένη φαντασία τους.

Αυτή την φορά παρουσίασαν ως δήθεν δαρμένο από αγανακτισμένους εθελοντές τον Δήμαρχο Σαλαμίνας.
Γι άλλη μια φορά τους λέμε ότι οι ηλεκτρονικοί κουκουλοφόροι δεν μπορούν και δεν θα σταματήσουν την πορεία της σημερινής Δημοτικής Αρχής η οποία αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα θα προχωρήσει στο έργο της

Νεκρός μέσα σε ΙΧ σε παραλία της Σαλαμίνας


Ενας 27χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός λίγο πριν από τη μία σήμερα το μεσημέρι, στο δάσος παραλίας της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία η οποία ερευνά την υπόθεση, το πτώμα ήταν μέσα σε αυτοκίνητο και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε ένα τραύμα στο λαιμό.



Ευτυχώς που έχουμε και την “KINΗΣΗ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.” να μας ενημερώνει γιατί αν περιμέναμε από τον δήμαρχο… … …



ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ
9ο ΘΕΜΑ: Γνωμοδότηση πάνω στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την λειτουργία των Υδατοκαλλιεργειών.
11ο ΘΕΜΑ: Γνωμοδότηση πάνω στην απόφαση έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για την εταιρία ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Α.Ε.
Είναι πολύ σημαντικό σύλλογοι, φορείς, κινήσεις και πολίτες του νησιού που έχουν αγωνιστεί για τα ζητήματα αυτά να παρευρίσκονται και να δώσουν δυναμικό παρών.
Επιπλέον έχουν το δικαίωμα να παρέμβουν στη διαδικασία, να μιλήσουν και να διαφωτίσουν τους περιφερειακούς συμβούλους.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής συνεδριάζει την Τρίτη 26 Ιουλίου 2011 και ώρα 15:00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναπαύσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού).


22 Ιουλ 2011

Βροχή αποκαλύψεων στα blogs της Σαλαμίνας


Οι αναγνώστες των blogs στης Σαλαμίνας μένουν εμβρόντητοι μπροστά στον ορυμαγδό των αποκαλύψεων για πράξεις και παραλήψεις του περισπούδαστου νέου δημάρχου, η δε νέα δημοτική νομενκλατούρα ψάχνει απελπισμένη να βρει τις ταυτότητες των bloggers και τους πληροφοριοδότες τους μέσα από το δημαρχείο.

Η υπόθεση ανετέθη στον γνωστό σ’ όλους μας «άστο το ‘χω ταχτοποιήσει εγώ» ο οποίος περιφέρετε συνωμοτικά από γραφείο σε γραφείο για να ανακαλύψει φαντάσματα. Να του υπενθυμίσουμε μόνο, ότι η λαμογιά δεν είναι κρατικό μυστικό για να το κρύβουμε από τα blogs, είναι παράνομη πράξη και τιμωρείται από το νόμο.

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικές αποκαλύψεις στην Δημοτική Καραμούζα (εδώ) σχετικά με την προσφυγή της και Ρούλας Νάννου όσον αφορά την σύνθεση του λιμενικού ταμείου και στο Salamis News σχετικά με την προσφυγή της για τα 108.000 Ευρώ στον Project manager (εδώ) η οποία και δικαιώθηκε.

Φυσικά αυτά είναι μόνο η αρχή των αποκαλύψεων μια και τα πολύ σοβαρά έρχονται.
Το Καλοκαίρι του ‘11 θα ‘ναι πολύ καυτό για την νέα δημοτική αρχή. Ήδη οι αποχωρήσεις από το φλεγόμενο καράβι της «Πρωτοβουλίας πολιτών Σαλαμίνας» άρχισαν θα ακολουθήσουν κι άλλες μέσα στο Καλοκαίρι μια κι ο δήμαρχος ανήμπορος πλέον παρακολουθεί τα τεκταινόμενα βγάζει λακωνικά δελτία τύπου ή για θέμα «τηλεοπτικού» ενδιαφέροντος.
Θέματα που μαστίζουν τον τόπο όπως υδατοκαλλιέργειες, λατομείο, κα παραμένουν εκτός δημαρχιακού ενδιαφέροντος παρά τις σχεδόν καθημερινές αποκαλύψεις.


20 Ιουλ 2011

το ‘να ψέμα φέρνει τ’ άλλο, έτσι σύρεται σε δελτία τύπου. Πρόταση για να βγει από το αδιέξοδο ο καημένος ο δήμαρχος

Πινόκιο Νο: 2
 
πηγή: ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ 
Το ‘να ψέμα φέρνει τ’ άλλο, έτσι σύρεται σε δελτία τύπου ο δήμαρχος από την κατακραυγή των blogs για την απρεπή, αντιδεοντολογική όσο και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του στην αυταρχική και αυθαίρετη απόφαση διαγραφής του δημοτικού συμβούλου κ. Γ. Μπίλλια. Μια διαγραφή που και στο μέλλον, θα ‘χει τον χρόνο να το μετανιώσει πολλές, πολλές φορές ακόμα!!
Ψεύδεται ασύστολα με το σημερινό του δελτίο τύπου και την αναφορά του σε ολομέλεια προ του τακτικού συμβουλίου της 15ης Ιουλίου.
Δήμαρχε μπορούν να βγουν δημόσια στελέχη σου όπως: Γιάννης Τσαλίκογλου, Μάνος Δερτούζος, Αντώνης Τσαλιαγκός, Νίκος Φουρίκης, Γιώργος Κουτσιλαίος, Λεονίδας Σταμπουλής, και τόσοι άλλοι για να τον επιβεβαιώσουν (;;) (γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ότι φορούν τα παντελόνια όχι γιατί κρυώνουν); Όχι βέβαια και το ξέρεις καλά!!!
Αλήθεια, για άλλη μια φορά, ποιος απολίτικος και λειψός εγκέφαλος σε ξαναπαρέσυρε στην έκδοση και αυτού του νέου δελτίου τύπου; Δεν έχεις ένα σοβαρό άτομο να πάρεις μια δεύτερη γνώμη;
Αν ήσουν άπειρος θα σε δικαιολογούσα, με την δική σου εμπειρία όμως είσαι επιεικώς απαράδεκτος κι έχεις προσωπικά την ευθύνη. Τουλάχιστον σταμάτα εδώ.
Οι καλά γνωρίζοντες και παρεπιδημούντες στην «Ιερουσαλήμ» το γνωρίζουν καλά και το χειρότερο έχουν και 4/5 ηχογραφημένες δηλώσεις στα κινητά τους για του λόγου το αληθές.
Πρόταση, για να σε βγάλουμε από το αδιέξοδο που η υπεροψία σου σ’ έριξε.
Στο επόμενο συμβούλιο να καταθέσει την παραίτηση του από τον συνδυασμό σου ο ίδιος ο κ. Μπίλλιας μια και το ‘χει το δικαίωμα από τον Καλλικράτη ώστε να λήξει και τυπικά το θέμα, δεν πιστεύω να ‘χει αντίρρηση είναι πολύ καλό παιδί για να ταλαιπωρήσει τον συνδυασμό που τον εξέλεξε. Απλά, ζήτησε του το και θα το ‘χεις.
 
Σαλαμίνα 20 Ιουλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας της Δημοτικής παράταξης, διεγράφη από τα μέλη του Συνδυασμού ο κ. Γεώργιος Μπίλιας.
Το γεγονός ανακοινώθηκε κατά την Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Ιουλίου 2011.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Νέος διευθυντής στην Τεχνική Υπηρεσία, άλλοι έτρεξαν να τον κάνουν Δήμαρχο κι άλλοι ωφελούνται

 

Νέος διευθυντής στην Τεχνική Υπηρεσία, άλλοι έτρεξαν να τον κάνουν Δήμαρχο κι άλλοι ωφελούνται και να ‘ταν η μοναδική υπόθεση θα ‘λεγα δεν βαριέσαι έτυχε, όμως δεν έτυχε απλά πέτυχε η εξαπάτηση ενός ακόμα συναγωνιστή, με τις υγείες μας, δεν ήξερες Μιχάλη μου και δεν ρώταγες;;
Τον Μιχάλη Μιχαλάκη κάλεσε να κλείσει το ιδιωτικό του γραφείο για να τον κάνει ειδικό συνεργάτη, διευθυντή κ.α. πολλά, (λόγια - λόγια) τον αδελφό του Γιάννη έκανε τελικά.
Αν μη τι άλλο Χαριτίνη μου έμεινε στην οικογένεια.
Μην ξεχάσεις Μιχάλη μου να τον ξαναστηρίξεις εσύ και η γυναίκα σου σε δυο χρόνια που θα σου ξαναχτυπήσει την πόρτα. Αιδώς ! ! !
Διαβάζουμε στο λεξικό Τεγόπουλου/Φυτράκη:
Μπέσα = (η) ουσ. πίστη, εμπιστοσύνη | φρ. δεν έχει μπέσα, δεν κρατάει το λόγο του, είναι ανάξιος εμπιστοσύνης
έτσι για να φρεσκάρουμε την μνήμη μας

------------------------------------------------------------------------------
Σαλαμίνα 19 Ιουλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Νέος διευθυντής στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σαλαμίνας
Βάσει της υπ’ αριθ. 186/2011 απόφασης του Δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή, έγινε αντικατάσταση του Διευθυντού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Βλάσση Λιαροκάπη.
Στη θέση του ορίστηκε ο Αρχιτέκτων-Μηχανικός κ. Γιάννης Μιχαλάκης.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
 
 

Οικογενειακή υπόθεση ο ΠΕΣΥΔΑΠ για τον Υπ. Αυτοδιοίκησης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ Β Πειραιά

Αναρτήθηκε από Δημοτική Καραμούζα

Επιστολή γνωστοποίησης (καταγγελία)των όσων συμβαίνουν στο ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.
Πρόεδρος: Γουρδομιχάλης Γρηγόρης

Ο συγκεκριμένος πρόεδρος έχει διορίσει έως σήμερα:

1)Από το 2001 μία μόνιμη υπάλληλο η οποία, όλως τυχαίως, είναι ξαδέρφη της γυναίκας του. Η συγκεκριμένη υπάλληλος έχει προσληφθεί ως φροντίστρια των αδέσποτων ζώων, αλλά το πόστο που εργάζεται είναι η περισυλλογή των αδέσποτων από τους δρόμους των διαφόρων δήμων –μελών του συνδέσμου....

19 Ιουλ 2011

ΤΟ «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ» ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ-ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Η κίνηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. από την αρχή δήλωσε την πλήρη αντίθεσή της με το σχέδιο μετατροπής της νότιας Σαλαμίνας σε ζώνη εντατικής ιχθυοκαλλιέργειας.
-Με  προτάσεις και επιχειρήματα στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Σαλαμίνας
- Με καμπάνια ενημέρωσης των κατοίκων από τα Κανάκια και το Σατερλί μέχρι τη Γιάλα και τη Κακή Βίγλα,
Στις παραπάνω πρωτοβουλίες ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ την πλήρη απόρριψη της Κοινής Υπουργικής Απόφασης διότι οποιαδήποτε εφαρμογή της (είτε ζώνη Α, είτε Β,….είτε Ε), σημαίνει:
-       Μόλυνση της θάλασσας από τα φάρμακα, τις τροφές και τα χημικά καθαριστικά των κλωβών.
-       Ακτές ακατάλληλες για κολύμβηση
-       Πλήγμα στην ερασιτεχνική και επαγγελματική αλιεία
-       Κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών ασθενειών
-       Υποβάθμιση της ποιότητας ζωής χιλιάδων κατοίκων και παραθεριστών.
Μπορεί η μελέτη στην οποία στηρίχτηκαν τα υπουργεία να είναι εντελώς διάτρητη και εξωπραγματική (π.χ. εμφανίζει τη νότια Σαλαμίνα ακατοίκητη!), όμως η προσδοκία ότι θα εμποδίσουμε την εφαρμογή της ΚΥΑ  μόνο δια της νομικής οδού είναι εντελώς απατηλή. Διότι ποιός μπορεί να εμπιστευθεί ένα κρατικό μηχανισμό που υπηρετεί μια κυβέρνηση που άλλα λέει τον ένα μήνα κι άλλα κάνει τον επόμενο; Ποιος μπορεί να εμπιστευθεί τους υπουργούς μιας κυβέρνησης  που καταπατά χωρίς συνέπειες τους  όποιους νόμους της χώρας; Ποιος μπορεί να εμπιστευθεί μια κυβέρνηση που καταπατά το Σύνταγμα και με την πρόσφατη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου ετοιμάζεται να ξεπουλήσει ακόμα και τα  δάση και τις παραλίες μας στο ιδιωτικό κεφάλαιο;
Εξάλλου οι συναντήσεις με τους υπουργούς δεν απέδωσαν τίποτα ουσιαστικό.
Επειδή η Σαλαμίνα είναι ήδη περικυκλωμένη από βορρά, ανατολή και δύση από εστίες ρύπανσης (Ψυτάλλεια, Ρεβυθούσα, Ελευσίνα, Σκαραμαγκάς κλπ)
Επειδή η  Νότια πλευρά είναι ένα στολίδι για το νησί, με πολλούς οικισμούς, με τις τελευταίες καθαρές ακτές και με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, χρειάζεται επιτέλους να την θωρακίσουμε .
Προτείνουμε λοιπόν να διεκδικήσουμε - κι όχι να παρακαλέσουμε- να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε όλοι μαζί τα παρακάτω:
  1. Όχι μόνο να μην εγκατασταθούν άλλες ιχθυοκαλλιέργειες, αλλά και να απομακρυνθούν από την νότια Σαλαμίνα οι ήδη υπάρχουσες.
  2. Να χαρακτηριστεί η νότια Σαλαμίνα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ. Ελεύθερη από κάθε είδους ρυπογόνα δραστηριότητα όπως υδατοκαλλιέργειες, βιομηχανικές μονάδες, τουριστικά συγκροτήματα, οργανωμένη οικιστική εκμετάλλευση (όπως το σχέδιο για ΠΕΡΠΟ στο Λαμπρανό).
  3. Παράλληλα  να κηρυχθεί ζώνη περιβαλλοντικά προστατευόμενη. Να σταματήσει η υλοτόμηση, η οικιστική επέκταση, να επιτρέπονται μόνο ήπιες δραστηριότητες, όπως ο θαλάσσιος αθλητισμός και να προστατευθούν και να αναδειχθούν οι αρχαιολογικοί χώροι με τα ευρήματά τους (π.χ. με τη μορφή ενιαίου αρχαιολογικού πάρκου).
Σε περίπτωση που τα αρμόδια υπουργεία αρνηθούν τις διεκδικήσεις μας, προτείνουμε οι κοινωνικοί και περιβαλλοντικοί φορείς του νησιού μας με επικεφαλής τον Δήμο Σαλαμίνας, να δηλώσουν ΑΝΥΠΑΚΟΗ στο καταστροφικό σχέδιο της κυβέρνησης. Και ο Δήμος, που «εκπροσωπεί» τους πολίτες του νησιού, να κηρύξει με την σύμφωνη γνώμη τους την περιοχή ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ. Επιπλέον, σε περίπτωση που επιχειρηθεί να εγκαταστήσουν ή μετακινήσουν ιχθυοτροφεία να τους σταματήσουμε στην πράξη. Οι αλιείς για παράδειγμα είχαν προτείνει να βάλουν τα καΐκια τους μπροστά! Χρειάζεται οι σύλλογοι της περιοχής να γίνουν «τα μάτια και τα αυτιά» όλων μας κι όλοι μαζί συντονισμένα να δράσουμε.
ΟΙ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ  ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ

15 Ιουλ 2011

Ανατροπή των δεδομένων για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους στο νησί μας. Η παλικαρίσια παραίτηση του στρατηγού φέρνει τα πάνω κάτω κι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου



Αγαπητοί μου συνδημότες,

Με αισθήματα ευθύνης και αγάπης για το νησί μας και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα, υπό τις παρούσες συνθήκες, να μην είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2014.
            Στην απόφαση μου αυτή κατέληξα επειδή διαπιστώνω καθημερινά – με μεγάλη απογοήτευση – ότι η πολυδιάσπαση, τα προσωπικά συμφέροντα και οι πολιτικές λυκοφιλίες συνεχίζονται στο τοπικό πολιτικό σκηνικό, όπως και πριν τις εκλογές του 2010.
            Το τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα ήταν δυσμενές για εμάς. Προφανώς και κατά γενική ομολογία οφείλεται στη μη αποδοχή της δικής μας ενωτικής πρότασης από τους τρεις άλλους γνωστούς συνυποψήφιους συνδυασμούς.
Όμως οι εκλογές του 2010 πέρασαν στην ιστορία.
Φίλες, Φίλοι,
            Πιστεύω ότι η απόφαση μου αυτή θα δώσει αρκετό χρόνο και χώρο για μια νέα ενωτική προσπάθεια από άλλους αυτοδιοικητικούς παράγοντες για την ανάδειξη νέων ανθρώπων και στελεχών στα δημοτικά δρώμενα, οι οποίοι μαζί με παλαιότερα και έμπειρα στελέχη να οδηγήσουν στο εγγύς μέλλον τον τόπο μας, στην πραγματική αναβάθμιση και ανάπτυξη.
            Σε έμπρακτη επιβεβαίωση των προθέσεων μου δηλώνω ότι αποχωρώ από το δημοτικό συμβούλιο.
            Με την ευκαιρία θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συμπολίτες μας, όλους αυτούς που μας στήριξαν στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους των ψηφοδελτίων μας του 2006 και του 2010, τους συνεργάτες και τους ενεργούς φίλους του συνδυασμού και φυσικά τον πολύτιμο συνεργάτη μου και δημοτικό σύμβουλο Στάμο Μπακαούκα.
            Εύχομαι από βάθους καρδιάς οι αποφάσεις μου αυτές να αποτελέσουν άμεση αφετηρία ενωτικών διεργασιών και εξελίξεων.
            Τέλος, θέλω να σας διαβεβαιώσω όλους ότι θα παρακολουθώ πάντα από κοντά και με ενδιαφέρον τα τοπικά δρώμενα και θα σταθώ δίπλα σε όποιο ενωτικό αποτέλεσμα που πιθανόν να προκύψει, με όλες μου τις δυνάμεις και με όποιο τρόπο απαιτηθεί, με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα των δημοτών και του τόπου μας.
Με εκτίμηση,
Νίκος Ράπτης
Δημοτικός Σύμβουλος

Διαλύεται στα εξ’ ων συνετέθη η «Πρωτοβουλία πολιτών Σαλαμίνας» ???

Δεν άντεξε την αποχώρηση του κ. Γιώργου Μπίλλια ο δήμαρχος και χθες το βράδυ τον διέγραψε από τον υπό διάλυση συνδυασμό του πριν καν συμπληρώσει τους έξη μήνες.

Είναι απορίας άξιον ένας δήμαρχος στο πρώτο κιόλας εξάμηνο να χάνει βασικούς του συνεργάτες και συντελεστές της εκλογής του.

Να σημειώσουμε για του λόγου το αληθές ότι ο κ. Μπίλλιας εκτός του ότι πρόσφερε στον «αρχηγό» του σχεδόν 700 ψήφους ήταν και εκ των βασικών στελεχών του στον προεκλογικό του αγώνα συμμετέχοντας στην εκτελεστική επιτροπή απ’ αρχής μέχρι και την τελική νίκη.

Η φαινομενικά δε ανώδυνη διαγραφή, θα έχει απρόβλεπτες διαστάσεις για το μέλλον του συνδυασμού του δημάρχου μια και ο κ. Μπίλλιας δεν είναι όποιο κι όποιο στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Αν δε λάβουμε υπ’ όψιν μας και την άμεση προστριβή του δημάρχου με τον δυναμικό Μάριο Τραυλό θα βγάλουμε πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα για το πολιτικό του μέλλον.

Ο Μάριος Τραυλός τον ενίσχυσε προεκλογικά όχι μόνο με ψήφους αλλά και με 5/6 ικανά και δυναμικά στελέχη αντιλαμβάνεστε τι αναμένουμε!!!!

Άθελα του λοιπόν διακόπτει σταδιακά τους όποιους δεσμούς του με το παραδοσιακό ΠΑ.ΣΟ.Κ., αν λάβουμε υπ’ όψιν μας και το γεγονός ότι και οι παραδοσιακοί Ν.Δήτες απομακρύνθηκαν ήδη από τον συνδυασμό του κι όσοι έμειναν είναι ήδη με το ένα πόδι έξω, θα του μείνει μόνο το ΔΗ.ΣΥ. με τον Καπετανάκη.

Η εμπάθεια και η απερίσκεπτη πολιτική διαχείριση του δημάρχου, μας αφήνει άφωνους.

14 Ιουλ 2011

Τελικά ποιον πολιτικό χώρο θα πρωτοστηρίξει ο δήμαρχος Σαλαμίνας (;)


Πηγή: “Δημοτική καραμούζα” και “Η Φωνή της Αλήθειας”
Τελικά ποιον πολιτικό χώρο θα πρωτοστηρίξει ο δήμαρχος Σαλαμίνας; Ακούστε τι έγινε σήμερα θα φρίξετε.
Μετά από μεγάλη προσπάθεια και παρακάλια του Γρηγόρη Καπετανάκη, επισκεφτήκαν την κόρη του Μητσοτάκη την γνωστή σε όλους μας από την χώρα των θαυμάτων «ΝΤΟΡΑ»
Αυτή που χειροκρότησε την Έλσα όταν ψήφιζε το μεσοπρόθεσμο …
Ακούστε τι διέρρευσε στην πιάτσα, ο δήμαρχος υποσχέθηκε άμεση στήριξη στο κόμμα της «ΝΤΟΡΑΣ» στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές. Το αντάλλαγμα;
Η μεσολάβηση του «μπαμπά» στον Μπακατσέλο για να πάρει χρήματα από τον Βενιζέλο ….ξέρω, ξέρω σας μπέρδεψα λιγάκι, θα μου πείτε τώρα ποιος είναι ο Μπακατσέλος (;) να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους!
Ο Μπακατσέλος λοιπόν ήταν ένας από τους έμπιστους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη την περίοδο 1990-1993 και πρόεδρος της διεθνής έκθεσης Θεσσαλονίκης την περίοδο εκείνη!!
Τώρα με το δίκιο σας θα μου πείτε ε και; Απλά πράγματα, για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Μπακατσέλος είναι ο πεθερός του Βενιζέλου …. Σοβαρότητα δεν υπάρχει δήμαρχε; Σε όλους τάζεις στήριξη (;)
Πριν μερικές μέρες με τα αυτάκια μου σε άκουσα παρουσία του Καπετανάκη να υπόσχεσαι και στήριξη στο ΛΑ.Ο.Σ. στην συγκέντρωση του Σπίνου στο Flamingo έλεος πια φτάνει η κοροϊδία…
Θα επανέλθουμε στο θέμα αυτό σύντομα


13 Ιουλ 2011

Όπου η δημοσιογραφία, συγκρούεται με τους bloggers. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ –ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ, Η διαμαρτυρία και η απάντηση της

Η εφημερίδα «Η Φωνή της Σαλαμίνας», με την παρούσα «Διαμαρτυρία-Διευκρίνηση», θέλει να διευκρινίσει όχι μόνο στο αναγνωστικό της κοινό, αλλά και σε όλους τους Σαλαμίνιους, ότι ουδεμία σχέση έχει με το από ολίγου καιρού εμφανιζόμενο blog υπό τον ομώνυμο τίτλο «Η Φωνή της Σαλαμίνας». Επειδή δε, θεωρεί αυθαίρετη την οικειοποίηση του κατοχυρωμένου παντοιοτρόπως αυτού τίτλου, διαμαρτύρεται δημοσίως και ζητεί την αφαίρεση του εν λόγω τίτλου, με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός της.
ΥΓ: ΦΩΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Τι σχέση θα μπορούσαμε να είχαμε μαζί σας κ έκδοτα η φωνής της Σαλαμίνας
Προφανώς βρίσκεστε σε σύγχυση και πλήρη άγνοια δεν είμαστε τύπος είμαστε bloggers Δεν έχουμε τίποτα κοινό δεν πληρώνονται οι αναρτήσεις των αναγνωστών μας όπως εσείς που τις λέτε δημοσιεύσεις
Εσείς είστε επώνυμος και τα blog ανώνυμα εμείς ενημερώνουμε με αναρτήσεις κάθε ήμερα για τυχόν γεγονότα ενώ εσείς αν βρείτε «σπόνσορα» ανάλογα !
επομένως ο κόσμος που σας γνωρίζει είναι πεπεισμένος στο ότι δεν έχετε καμιά σχέση για ένα απλό και μόνο πράγμα απαγορεύονται οι διαφημίσεις ο νοώ, νοήτο !!

11 Ιουλ 2011

Πρόσκληση 20ης συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας

Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010  να σας καλέσουμε σε Τακτική  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 15 -7-2011   ημέρα Παρασκευή  και ώρα 19.00  στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

1.- Μεταφορά προγραμμάτων   , δομών και προσωπικού , από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Σαλαμίνας (ΔΗ.Κ.Ε.Σ.Α), στον Δήμο Σαλαμίνας σύμφωνα με  τον Ν. 3979/2011 (ΦΕΚ. 138 /Α/ 16.6.2011 άρθρο 44 Παρ. 4 )

2.-Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 27/200 απόφασης Δ.Σ/λίου για την επανυποβολή αιτήματος  τροποποίησης των συντελεστών δόμησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Σαλαμίνας.

Ο Δήμαρχος ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.. και οι πυραμίδες τις Αιγύπτου !

Εδώ και αρκετό καιρό η χώρα μας διανύει μια περίοδο κρίσης.
Με την ανεργία σε τρομακτικά επίπεδα και αυξανόμενη τάση κάποιοι καιροφυλακτούν για να κάνουν τα παιχνιδάκια τους εις βάρος των εργαζομένων που παλεύουν για την επιβίωση τους.
Εξαίρεση φυσικά δεν θα αποτελούσε και ο «δημοκράτης» δήμαρχος Σαλαμίνας !!

Κύριε δήμαρχε χρόνια προσωπικά παρακολουθούμε την δράση και την πολιτική σας διαδρομή , μια διαδρομή γεμάτη αγώνες διεκδικήσεις για τον τόπο και τον άνθρωπο …..!
Τι άλλαξε κύριε δήμαρχε τι ήταν αυτό που σας έκανε να κάνετε πίσω με το νταμάρι που θέλατε να σφραγίσετε και εμείς τα κορόιδα κλείναμε τους δρόμους; Θυμόμαστε την άγρια ( δικαίως ) κόντρα σας με την τότε δημοτική αρχή « Αγαπίου-Σοφρά » στα εργατικά μας θέματα !
Είναι πολλά αυτά που θυμόμαστε κ. δήμαρχε ,και που τελικά παρέκλιναν της πορείας τους, μα σήμερα θα ρωτήσω μόνο για τους εργαζόμενους .
Κ. Δήμαρχε γιατί υποχρεούνται να υπογράψουν οι ``εθελοντές`` υπεύθυνες δηλώσεις; και είναι η ``εθελοντική`` εργασία τους χωρίς αμοιβή ;
Ποια η κάλυψη τους σε περίπτωση ατυχήματος ;Από ποιο κωδικό βγαίνει η «ελεημοσύνη» που τους δίνετε ;
Αυτά αγαπητέ «δημοκράτη» δήμαρχε προς το πάρων!!
Το ερώτημα αυτό θέτουμε φυσικά και στην `` Ανύπαρκτη `` και ``Συμπλέουσα`` αντιπολίτευση σας .Τελειώνοντας θα πρέπει να σας πούμε ότι εμείς οι άνθρωποι του τοξοβόλου είμαστε διχασμένοι πάνω στο θέμα αυτό και η άποψη των γηραιοτέρων είναι ότι πολλά πράγματα και θαύματα δεν θα είχαν γίνει χωρίς την εθελοντική προσφορά όπως για παράδειγμα οι πυραμίδες της Αιγύπτου
Αναδημοσίευση από ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ

8 Ιουλ 2011

συναυλία υπέρ του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Σαλαμίνα 08 Ιουλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Σαλαμίνας, ο Εμπορικός Σύλλογος και η Εφημερίδα 30ημέρες της Σαλαμίνας διοργανώνουν μεγάλη μουσική συναυλία για το χαμόγελο του παιδιού, στις
8 Αύγουστου 2011 ημέρα Δευτέρα στις 9 το βράδυ
στο Ευριπίδειο θέατρο Σαλαμίνας

Συμμετέχουν αλφαβητικά: Γιώργος Γερολυμάτος, Ματθαίος Γιαννούλης , Στέλιος Διονυσίου, Νότης Θαλασσινός, Νίκος Κυριακάκης, Νάντια Καραγιάννη, Νίκος Καραγιάννης, Ηλίας Κλωναρίδης, Αρετή Κετιμέ, Δημήτρης Κόκοτας, Κώστας Μπίγαλης, Πίτσα Παπαδοπούλου.

Παρουσίαση: Χάρης Ρώμας
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού

Καλλιτεχνική επιμέλεια Τάσος Σούρμπας
Σκηνοθεσία Χρήστος Mυλωνάς
                                                                                                         Ο
                                                                                          Δήμαρχος Σαλαμίνας
Εμπορικός Σύλ. Σαλαμίνας             in Media res
                                                                                            Γιάννης Τσαβαρής
   Φίλιππος Καρακώστας             Θανάσης Τσεβάς